Памела Андерсън не се е снимала в киното от 2018 г., когато се появи в екшън комедията City Hunter в ролята на Джесика Фокс заедно с Жулиен Арути, Дидие Бурдон, Одри Лами и Тарек Будали. Според Deadline обаче бившата звезда от "Спасители на плажа" ще се завърне на големия екран в предстоящ еротичен филм на ужасите, наречен " Alone at Night" (преди това със заглавие "18 & Over"). Vertical Entertainment наскоро взе правата за разпространение на филма в Северна Америка, като планира да го пусне по кината и в цифров формат на 20 януари 2023 г.

В предстоящия филм на ужасите Вики, млада жена, която търси спасение след бурна раздяла, се оттегля в отдалечената хижа на приятел в гората, за да прочисти главата си.

След като в хижата спира тока, тя разбира, че в тъмното я очаква нещо ужасяващо под формата на маскиран психопат, който е твърдо решен да сложи ужасен край на нощта ѝ. Памела Андерсън ще играе персонаж на име Шериф Фокс в предстоящия филм.

Режисьор на "Сама в нощта" е Джими Джанопулос, който е и съавтор на сценария заедно с Диомед Раул Бермудес. Освен Памела Андерсън, в предстоящия филм участват Джанис Блу, Касиус Кориган, Скай Ферейра, Джон Фостър, Луис Гусман, Парис Хилтън и Ашли Бенсън. Джералд Ърл Гилъм, по-известен като прочутия рапър G-Easy, също ще участва във филма, за който е композирал оригиналната музика.

Предстоящият филм на ужасите бележи първото сътрудничество между режисьора Джими Джанопулос и Памела Андерсън, но за втори път Ашли Бенсън и Луис Гусман работят с режисьора. Двете звезди се появиха заедно с актьорски състав, включващ Юън Макгрегър, Вал Килмър, Уилям Фихтнър, Пен Баджли и Джереми Алън Уайт в криминалния трилър "Торта за рожден ден" от 2021 г.

Снимка: Getty Images

Въпреки че самата Памела Андерсън не се е появявала в никакви филми или телевизионни предавания от няколко години, бившият модел на Playboy беше пресъздадена от актрисата Лили Джеймс в известния лимитиран сериал на Hulu Pam & Tommy. Сериалът проследява историята на връзката на Андерсън и Лий, като се връща назад до техния вихрен романс.

През февруари се появиха съобщения, че Памела Андерсън не е харесала начина, по който е била представена в сериала. Според Entertainment Weekly източник, близък до актрисата, е разкрил, че тя никога няма да гледа сериала или дори трейлъра за него.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos