Децата на Майкъл Джексън го почетоха за 65-ия му рожден ден.

Първа бе Парис, която се включи с клип в социалните мрежи. Докато говори за него, тя призна, че изпитва натиск от феновете на покойния крал на попа: "Ако не се отрази със снимка в мрежите нечий рожден ден, автоматично не уважаваш този човек", каза тя. Допълни и друго: "Баща ми мразеше, когато хората обръщаха такова внимание на празника му, не харесваше да му го честитят, нито пък да го празнува."

По думи на наследницата на Майкъл, той дори не е искал да знаят децата му на коя дата е роден, за да не му организират парти. Поради тази причина е "имало моменти, в които не публикува нищо за рождения ден на баща си, но хората все били недоволни." Видеото, което качи в чест на Майкъл Джексън накара критиците да млъкнат. Като заключение на изповедта към аудиторията си, тя завърши така: "На него дължа всичко".

Източник: Официален Инстаграм профил

Биги и Принс Джексън също отдадоха почит. Биги, (известен преди като Бланкет) и брат му бяха засечени в Лас Вегас, където се проведе шоу в чест на Майкъл, наречено "Cirque du Soleil Michael Jackson ONE" в казиното "Mandalay Bay Resort". Там срещнаха и разговаряха с някои от най-големите фенове на Джако.

Принс Джаксън

Снимка: Getty Images

Биги Джаксън

Снимка: Getty Images

По случай рождения ден на певеца авторът Майкъл Буш се включи с книга за него, озаглавена: "Кралят на стила: Да обличаш Майкъл Джексън".

Вижте снимки на Майкъл Джексън >>>

Майкъл почина през лятото на 2009 г. на 50-годишна възраст от сърдечен пристъп, причинен от предозиране с успокоителни. 13-кратният носител на "Грами" е баща на Принс и Парис, които са от бившата му Деби Роу. Що се отнася до Биги - за него се знае, че е от сурогатна майка, а самоличността на жената никога не е била разкрита, съобщава американското издание "Page Six".