Еротичен филм на ужасите с участието на Ашли Бенсън, Памела Андерсън, Парис Хилтън, Уини Харлоу, G-Eazy и Луис Гусман, предстои да бъде заснет от Vertical Entertainment.

Филмът "Сама в нощта" разказва за Вики (Ашли Бенсън), млада жена, която търси спасение след бурна раздяла. След като се оттегля в отдалечената хижа на приятелка в гората, за да прочисти главата си, тя продължава да прави модели на секси бельо за преданите си последователи на 18&Over, уебсайт за стрийминг на живо само за възрастни. Но когато токът спира, Вики открива, че в тъмното я очаква нещо ужасяващо - маскиран убиец с лост, който е твърдо решен да сложи зловещ край на нощта ѝ.

Бившата звезда от "Спасители на плажа" Памела Андерсън ще се завърне на големия екран за първи път от 2018 година. Андерсън играе персонаж на име Шериф Фокс в предстоящия филм.

Режисьор на "Сама в нощта" е Джими Джанопулос, който е и съавтор на сценария заедно с Диомед Раул Бермудес. Освен Памела Андерсън, в предстоящия филм участват Джанис Блу, Касиус Кориган, Скай Ферейра, Джон Фостър, Луис Гусман, Парис Хилтън и Ашли Бенсън. Джералд Ърл Гилъм, по-известен като прочутия рапър G-Easy, също ще участва във филма, за който е композирал оригиналната музика.

Предстоящият филм на ужасите бележи първото сътрудничество между режисьора Джими Джанопулос и Памела Андерсън, но за втори път Ашли Бенсън и Луис Гусман работят с режисьора.

Актьорският състав включва Бенсън, Памела Андерсън, Луис Гусман, модела Уини Харлоу, музиканта G-Eazy, рапъра A$AP Nast, Парис Хилтън, Линдзи Пелас, Джон Робинсън, Касиъс Кориган и Скай Ферейра. Компанията се допълва от влиятелните личности в социалните мрежи Линдзи Пелас, Туан Куйпер, Стивън Спенс, Шайрел Фонтенет, Шанън Хамилтън и Клара Макгрегър.

Оригиналната музика на филма е композирана от G-Eazy, като това е първата филмова музика на рапъра.

Тони Пиантедоси от Vertical Entertainment, коментира: "Думите "забавно" и "ужасяващо" обикновено не вървят заедно, но Джими Джанопулос е направил филм, в който се разгръща цялата гама от емоции със страхотна история на ужасите и уникални кастинг решения, които ще развълнуват публиката през януари тази година."

"Със "Сама в нощта" исках да направя филм, в който бих се промъкнал като тийнейджър. Секси трилър с убийствена музика", казва режисьорът Джими Джанопулос. "Възползвайки се от носталгията по любимите ми B-хоръри, ние наистина направихме ужасяващо забавен филм. Въпреки че темите за изолацията и обсебването са старички, културата винаги ражда нови начини за тяхното проявление. Можеш да се изолираш, но не можеш да се скриеш", казва той.

Филмът ще излезе на екран на 20 януари 2023 г.