Как няколко разменени съобщения в социалните мрежи прерастват в едно истинско приятелство и вълнуваща творческа сесия? Отговорът се крие в новия съвместен сингъл на Pavell & Venci Venc" x VessoU - "Cash".

В края на миналата година Pavell & Venci Venc" се свързват с VessoU, а повод за това e премиерата на един от най-успешните му проекти до този момент - "До мен". Първи Венци поздравява Веселин Николов за запомнящия се бийт.

Само няколко часа по-късно той получава неочаквано съобщение и от Павел с предложение за колаборация. Днес "Вирджиния Рекърдс" представя резултата от тяхната среща - атрактивен рап проект, по текст, музика и аранжимент на тримата автори и изпълнители и видеоклип, режисиран от Йордан Харасимов.

Снимка: Viginia Records

"Cash" е песен за онзи елемент от съществуването ни, който хората преследват на всяка цена, без да осъзнават, че той е просто средство за оцеляване, на което робуваме повече отколкото трябва. Радваме се, че успяхме да реализираме първи проект с едно от най-талантливите момчета наоколо", споделят Pavell & Venci Venc".

"Работата с Павката и Венци е като песен, ние просто влизаме в студиото и се забавляваме. Спомням си как без да знаят, двамата ми писаха един след друг за едно от парчетата ми и още тогава обсъдихме възможността да направим песен заедно. "Cash" е резултатът", казва VessoU.