Само преди пет дни поп фолк певицата Мария, която е бивша половинка на настоящия съпруг на плеймейтката Светлана Гущерова - бизнесменът Христиан Гущеров, се включи на живо в своя Инстаграм профил и обяви пред своите последователи, че не само си тръгва от "Пайнер", но и слага край на своята 20-годишна кариера. Тогава тя спорели, че взетото решение е трудно за нея, но към момента усеща, че това е правилният избор, тъй като от известно време е на мнението, че с музикалната сцена вече са си дали най-доброто.

Вижте снимки на Деси Слава >>

Преди часове още една звезда от каталога на фирмата използва социалните мрежи като трибуна, за да съобщи на почитателите си, че напуска димитровградската компания. Деси Слава разгласи новината не с видео обръщение, както стори колежката ѝ, а чрез пост. От думите ѝ също става ясно, че за разлика от Мария, блондинката няма намерението да се отказва от попрището си и ще продължава да твори.

"Скъпи приятели, искам официално да ви информирам, че вече не съм част от фирма "Пайнер". Реших да продължа напред сама. Изказвам своята благодарност към целия екип на фирмата за работата ни през изминалите 5 години! Сега, повече от всякога, ще имам нужда от вашата подкрепа, която надявам се ще оправдая с много нови и хубави проекти! Обичам Ви!", гласи посланието ѝ.

Сред първите, коментирали публикацията ѝ, бе Нелина.

"Имаш пълната ми подкрепа, защото си изключително талантлива, истинска, готина, защото го можеш и много те обичам", написа тя.

Те двете обаче не са единствените, които се сбогуваха със семейството на лейбъла, разгръщайки нова страница в живота си, тъй като отскоро и Малина не фигурира в списъка с изпълнители, публикуван в сайта на музикалния издател. Певицата, която през последните 2 години не е пускала на пазара свои нови песни, все още не е коментирала официално тази вест, но една от медиите у нас пише, че се е свързала с "Пайнер", откъдето са я потвърдили, уточнявайки, че между тях не е имало спорове. Причината била, че договорът ѝ е изтекъл.

Според нейни близки, Малина също обмисляла да спре с изявите и да се захване със съвсем различни проекти. Но дали това е така, предстои да разберем.