Обаянието на Пенелопе Крус е толкова голямо, че тя без проблем може да открадне всеобщото внимание дори и на голямо модно дефиле, без да ѝ се налага да се качва на подиума. 45-годишната актрисата с гореща кръв, която разтапя мъжките сърца с безупречната си визия и испанския си акцент, кара светлините на прожекторите да се насочват към нея само с появата си.

Вижте снимки >>

Факт, който тя доказа само преди дни на ревюто на Chanel, представящо новата колекция Metiers d'art 2019-2020 на марката. Посетителите на събитието, което се проведе в Париж, не можеха да откъснат очи от красивата брюнетка, а фотографските обективи бяха постоянно насочени към нея.

И макар сред гостите да имаше и други звезди, Пенелопе бе тази, която всички коментираха. Тя изглеждаше невероятно, а присъствието ѝ добави допълнителен блясък на вечерта. Съпругата на Хавиер Бардем носеше впечатляваща рокля с V-образно деколте и ръкави над лактите, с която засвидетелства уважението си към Chanel. Черният тоалет изглеждаше така, сякаш се състоеше от две отделни части, но всъщност бе една дреха.

Горната част бе изработена от коприна и падаше на няколко етажа, диплейки се. Тя преливаше в обемна асиметрична пола, съставена от множество воланчета от тюл, чиято дължина стигаше малко над коленете ѝ, разкривайки краката ѝ. През талията ѝ минаваше тънък сребрист колан, който се открояваше. Завършвайки външния си вид, хубавицата се бе спряла на черни велурени сандали на висок ток, дамска чанта с бяла декорация и изящни обеци с перли.

На мероприятието дойдоха още Кристен Стюарт и Лили-Роуз Деп, които седнаха заедно на първи ред. Актрисата, превъплътила се в образа на Бела от "Здрач", бе облечена в тоалета на Chanel, представен от българската манекенка Бел Хинова на тазгодишната Седмица на модата в Париж.

Дъщерята на Джони Деп се бе спряла на черно-бяла рокля с голи рамене, чиято горна част се състоеше от воалчета, а полата ефектно разкрояващата ѝ се пола стигаше до средата на бедрото. Тя бе комбинирала дрехата с черен чорапогащник и обувки на висок ток, които бяха в тон. Единствените бижута, които бе сложила, бяха големи, тънки обици тип халки и деликатно колие.