ТВ водещата Петя Дикова разкри пред зрителите в национален ефир, че с приятеля ѝ - поета Илиян Любомиров очакват първото си дете.

Вижте снимки на Петя и Илиян >>

Тя спонтанно обяви новината в предаването, което води, днес и призна, че гостуването на световноизвестния илюзионист Андрю Басо я е предразположило най-накрая да сподели щастливото събитие.

"Преди интервюто, без да съм очаквала, Вие разбрахте нещо, което не съм обявявала публично до момента и пожелахте да го споделя в ефир", каза Петя.

След това тя призова Басо да каже той какво е разбрал. А той обяви, че Дикова ще стане мама и то скоро. Тя допълни, че това ще се случи през пролетта.

Басо, който е и менталист, успя да познае, че бебето ще е момче и с колко букви ще е името му.

"Има нещо приказно точно магьосник да съобщи новината, че очакваш бебе", развълнувано сподели водещата след ефир.

След това Дикова разкри, че приятелят ѝ харесва името Александър и е редно тя да се съгласи, тъй като те са като италианска фамилия и правят това, което той каже.

Дикова каза, че не е искала да разкрива толкова много и не може да повярва, че Басо е успял да я предразположи до такава степен.

Петя и Илиян Любомиров, известен и с псевдонима Августин Господинов са заедно от повече от две години. Двамата се запознават в bTV, докато той чака за участие в сутрешния блок заедно с писателя Захари Карабашлиев.