Актьорът Пиърс Броснан отбеляза 7-та годишнина от смъртта на своята дъщеря Шарлот със снимка и пост в Инстаграм.

Вижте кадъра >>

"Гледам към теб, дете! В памет на Шарлот и пожелавайки честит рожден ден на моята скъпа Марли Мей", е написал Броснан до снимката, на която той седи на дивана на верандата в дома си.

Марли Мей Касандра е третото внуче на актьора, превъплътил се в образа на Агент 007. Тя е дъщеря на сина му Шон. В края на юни момиченцето навърши 5 години.

Шарлот е осиновена дъщеря на Пиърс Броснан, която почина от рак на яйчниците през 2013 г. От същата коварна болест си отиде и първата съпруга на Броснан и майка на Шарлот - Касандра през 1991 г. Преди смъртта ѝ двамата са заедно в продължение на 11 години. Синът им Шон се ражда през 1983 г.

Пиърс Броснан с дъщеря си Шарлот

Getty Images/Guliver Photos

Шарлот е дъщеря на Касандра и Дърмот Харис, която актьорът осиновява, заедно с брат ѝ Кристофър, след смъртта на майка им. През 2013 г. 42-годишната Шарлот умира от същата болест.

В интервю за списание Esquire преди няколко години Броснан споделя:

"Вече не гледам на чашата като наполовина пълна, а наполовина празна. Тъмнината и меланхолията често ме навестяват. Да гледаш как някой, когото обичаш, си отива малко по малко от тази коварна болест - тази тъга оставя перманентна следа върху психиката ти. Тя е незаличима. Държах щедрата, силна и красива ръка на първата си съпруга Каси, докато ракът на яйчниците отне живота ѝ толкова скоро, толкова рано. Държах ръката и на забавната ни и прекрасна дъщеря Шарлот преди да умре от същото заболяване."

От 2001 г. Пиърс Броснан е женен за журналистката Кийли Шей Смит и имат двама сина - Парис и Дилън.

Пиърс Броснан със съпругата си Кийли и синовете им

Снимка: Getty Images/Guliver Photos