Още не са минали и три месеца от първото раждане на Пипа Мидълтън и тя вече се завърна в британските таблоиди по бикини. Сестрата на херцогиня Катрин демонстрира слаби и стегнати бедра, а плочките на корема, които поддържаше преди раждането, си личат и днес. Пипа и съпругът й Джеймс бяха забелязани на плаж в Сен Бартелми, Франция.

Вижте Пипа на плажа >>

35-годишната Пипа роди сина си в частното крило "Линдо" на болница "Сейнт Мери" на 15 октовмри, но името му бе пазено в тайна един месец, което отговаря на кралския протокол. Бебето бе кръстено Артър Майкъл Уилям Матюс. Артър е второто име на принц Чарлз, принц Луи и принц Уилям.

Майкъл се казва бащата на Пипа и Кейт, както и по-малкия брат на Джеймс Матюс, който е загинал през 1999 г. при изкачване на Еверест. По-малкият брат на Джеймс - Спенсър Матюс, също почете загиналия им брат, кръщавайки сина си, роден този септември, Тиодор Фредерик Майкъл.

Бременността на Пипа бе разкрита през април по същото време, когато сестра ѝ Кейт роди третото си дете принц Луис. До месец юни обаче Пипа така и не потвърди новината. Наскоро Пипа разкри, че не се е чувствала особено добре през последния етап на бременността си, но въпреки това тя присъстваше на сватбата на принцеса Юджени и Джак Бруксбанк на 12 октомври - едва 3 дни, преди да роди.