Пипа Мидълтън показа плочки 2 месеца след раждането

Сестрите Мидълтън доказаха, че нищо не може да попречи на перфектните им фигури

Обратно в новината

Коментари - Пипа Мидълтън показа плочки 2 месеца след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фигурата й е перфектна- спор няма! Но това НЕ е новина. Та с какво се занимава тя? Това й е работата един вид- да изглежда безупречно и да се показва, да я снимат папараците и да я публикуват по медиите. Живее си безгрижно и така. Лесно й е да поддържа такава форма. Така че, къде е новината тук.?!?!!

Гледам отдолу снимката на Александра Кръстева- момичето което ще замени Мариана Векилска в btv ,а после и тази Пипа Мидълтън- просто няма място за сравнение- толко ми е посна тази англичанка

па ме хвърли...на смет и където искаш, са казали хората и сякаш написано за тази невзрачна и грозновата персона. Нито има хубава фигура, това че не е дебела съвсем не означава, че изглежда добре, нито се приближава до нещо наречено ''хубаво''. Сестра и Кейт поне е симпатична, тази ако не бяха роднинските и стечения на обстоятелствата, щеше да продава праз и чесън на пазара с тази физиономия, не да се жени а милиардери.

Аз показах плочки две седмици след раждането, при това нямам такава бокьорска стойка като на Пипа ;-)

БоКсьорска де

Сен Бартелми е отвъдокеанска територия на Франция, не се намира в континенталната й част, а в карибския басейн. Оправете си новината.

Щях да им го пиша

DIR-ниците ли са изтрещели или аз нещо не вдявам , ама какъв плаж във Франция по това време ??? Отварям гугъла, пиша "Марсилия време " и гледам - денем 10 гр, облаци , нощем около 0 ...

Ми...и аз написах коментар в твоя дух, ама скапаният админ веднага ме изтри

Пишете правилно, моля. "Нищо не може да попречи на добре поддържаните им фигури", защото не са перфектни.

показа ли на малчугана природното му меню?

Показа плочките в банята или в кухнята? Ако направи вакуум на скъпата керамика в банята, че я прибутаме до евтините пльочки във вестибюла и там че къртим.

Ох котъо

Доста грознички са англичаните.

Нали ... евала, че е влязла обратно във форма и то толкова скоро след раждането, но то ... някак си не е трудно, като има 20 човека да се грижат за бебето ти, вместо теб.

"Който има желание намира начин ,който няма желание намира оправдание....." И те така драги ми Смехурко .

Не виждам плочки,освен ако искат да кажат че гърдите и са плоски като плочки,тогава може. А и физиономията и много тъпа на тази госпожа.

Здравичка е трази Пипа. Явно яко пипа...

И на кой му дреме за тая никому неизвестна шматка какво показала и какво не ?

Един път принц Луи, после Луис...