Моделката Деси Димитрова е лицето на списание "Мода" през ноември. Плеймейтката грейна на корицата на изданието, пред което се разкрива за началото на кариерата си, дебютната книга "Как да се сдобием с красиво тяло", работата зад граница и цената на успеха.

"Щастието е основният елемент към самочувствието ми. Уверена съм в успеха на всичко, което правя. Удовлетворена съм от живота си, от успехите и от това, че с лекота постигам всичките си цели. Радвам се, че имам свободата на избирам и никога не правя каквото и да е на всяка цена", споделя Деси.

Вижте снимки >>

"Когато човек харесва тялото си и се чувства добре в него, излъчва увереност и по-лесно постига целите си. Красивото тяло не е просто визия. Всяка жена заслужава да се радва на красив живот в красиво тяло", категорична е изкусителката.

Снимка: Петя Чолакова, списание "Мода"

Тя допълва, че обожава да пътува, но както всички останали е принудена да се съобрази с драстичните мерки, взети заради коронакризата.

"Била съм на едни от най-красивите местенца по света. Сигурно ще ви изненадам, но не съм толкова по палмите и златистите плажове, колкото по местата, пропити с история", издава Димитрова.

Снимка: Официален профил в Instagram

Плеймейтката анонсира, че в момента работи над нов международен проект, но отказва да разкрие подробности на този етап.