Плеймейтката Деси Димитрова, която през 2017 г. завоюва титлата "Мис ПлейНет", завоювайки зрителския вот, а след участието си в предаването "Часът на Милен Цветков" предизвика истински фурор в социалните мрежи, днес си партнира успешно с няколко модни бранда в южната ни съседка Гърция. Някога носителката на титлата "Брюнетка на годината" беше позната у нас като Деси Фотосесията, но с всеки изминал ден сякаш се отдалечава от този си образ.

Вижте снимки на Деси >>

Всъщност, напоследък тя почти няма нищо общо с имиджа, който навремето изгради, и се старае постепенно да се върне към своя външен вид преди разкрасителните процедури, на които се е подложила. Следвайки световните тенденции, Деси дори намали имплантите в гърдите си и премахна хиалуроновия филър от скулите и контура си, който е популярен сред руските модели.

Нещо повече, тя е автор на книгата "Как да се сдобием с красиво тяло", която в свое интервю определи като автобиография на своето тяло. Димитрова започва да я пише когато губи свой близък, тъй като в мрачният период се отразява на теглото ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram

След като качва няколко излишни килограма, решава не само да се справи с тях и отново да влезе във форма, но също така и да направи първите си стъпки в новото амплоа. Така се ражда наръчникът ѝ със съвети за здравословен начин на живот, оформящ спортната фигура на човек.

След като взе участие в няколко музикални видео клипа на различни изпълнители у нас, тя започна да се изявява професионално пред обективите, рекламирайки както български, така и чуждестранни марки. Преди година Деси превзе сръбските магистрали, рекламирайки местни брандове на билбордовете. Сега стана ясно, че след като падне карантината у нас, първата дестинация, към която ще се е отправи, е Гърция, защото вече има договорена фотосесия, която ще се състои на брега на Средиземно море.

Снимка: Официален профил в Instagram

Работата ѝ не за първи път я отвежда на юг, през последните няколко години тя често се снима за тамошни марки дрехи. Говори се, че сега за ангажиментът ѝ е помогнал гръцкия рапър Тус, с когото имаше авантюра покрай конкурса "Мис Плеймейт". По онова време тя се снима в негов клип.

Прави впечатление, че Деси е сред най-следваните българки в актуалната социална мрежа Инстаграм. Близо 120 хиляди потребители се радват на горещите ѝ фотоси, които публикува от райски кътчета.