50 Cent хвърли микрофон от сцената по свой фен.

По време на концерта си в Лос Анджелис, който е част от турнето "Final Lap", рапърът метна счупения си микрофон в тълпата и рани своя фенка по главата, съобщи TMZ.

Преди изпълнението му, екипът му е връчил няколко неработещи микрофона, а един от тях - полетял към публиката. Източници, които са присъствали, разказват пред изданието, че Фитти, както го наричат, по случайност е оцелил жената. Според негов близък човек обаче тя е стояла на прекалено близко разстояние в "забранена зона".

В Инстаграм се появиха снимки на жертвата, на които се вижда рана на челото ѝ.

От своя страна адвокатът на Къртис Джаксън, както е истинското име на Фитти, уточни за "Daily Mail", че клиентът му не е ударил умишлено жената. "Нека бъдем ясни, както казах и на полицията на Лос Анджелис, клиентът ми Къртис никога не би ударил умишлено някого с микрофон" - каза в изявление за изданието Скот Лиман. 

Това не е първият случай на ударен с микрофон фен. Карди Би също бе замесена в подобен инцидент, при който ядосано хвърли микрофона си към почитател, който преди това я заля с напитка по време на шоу в Лас Вегас. Микрофонът рикошира и удари друг човек, стоящ наблизо. Пострадалият подаде сигнал в полицията. Въпреки че в полицейската документация изпълнителката бе посочена като заподозряна за нанасяне на побой, случаят не беше предаден на окръжния прокурор, а властите стигнаха до заключението, че действията й не представляват криминално престъпление.