Лурдес Леон, най-голямата дъщеря на Мадона, вече конкурира известната си майка, като засне доста провокативно и едновременно с това мистично видео към третия си сингъл "Spelling".

26-годишната певица сподели клипа си от YouTube в профила си в Instagram, от който е видимо, че е бил вдъхновен от хита на Мадона "Frozen". Във видеото се наблюдават тъмносини нюанси с черни мотиви на птици и кучета, като самата Лурдес се превъплъщава в подобен ефирен, вещерски персонаж с дълги, развяващи се гарванови коси.

Снимки на Лурдес >>

"Това парче е много специално. То е почит към вечното произведение на изкуството на майка ми "Frozen". Това парче се е появявало безброй пъти в живота ми, като по този начин ни е свързвало. Нямаше да бъда нищо без жената, която ме роди на този свят. Боготворя я и се надявам това да се вижда", написа Лурдес към публикуваното видео.

Клипът започва в тъмна гора, откъдето приближава Лурдес, която се носи във въздуха, облечена в зловеща черна рокля, подобна на тази на Жан Пол Готие, която Мадона носи в оригинала. В един момент Лурдес се превръща от плаваща фигура в ято черни птици - отново съвпадайки със сцена от видеото на майка си. Докато пълзи в гората, тя се трансформира в голям черен доберман, което е още една почит към "Frozen".

За разлика от клипа на Мадона, който завършва с нейното копаене в пустинната земя с ръце, финалът на "Spelling" е с голата Лурдес, която влиза в река, нейните гарванови коси нежно падат по гърба й и тя бавно се потапя.

По всичко личи, че Кралицата на попа ще има свой музикален наследник в лицето на най-голямата си дъщеря, която сериозно се е устремила към сцената. Първият сингъл на Лурдес, която се подвизава с артистичния псевдоним Lolahol, "Lock&Key" беше издаден през август 2022 г., а вторият й "Cuntradiction" - три месеца по-късно.

Още като малка пък тя изпълни беквокалите към песента "Superstar" посветена на нея от майката й.

Освен към музиката, Лурдес има афинитет и към модата, като вече е била ангажирана за рекламни кампании на "Stella McCartney", "Marc Jacobs", "Miu Miu", "Calvin Klein", "Tom Ford", "Burberry", "Savage X Fenty" и "Mugler".