Победителят от втория сезон на Big Brother Мирослав Георгиев се възстановява в специализирана болница за рехабилитация след получен инсулт.

В профила си във Фейсбук 40-годишният Миро сам се пошегува с иначе доста сериозното си състояние, като публикува снимки от рехабилитационните процедури и написа: "Моите spa процедури са малко по различни от вашите".

Мирослав, който след края на риалити формата, започна свой бизнес, е бил приет по спешност в столична болница в началото на март.

"40-годишнината ми започна Ударно, в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница малко в стил Аll inclusive и почти се доближаваше легло, коктейли венозно, до 5л на ден вливания три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет. Сега спокоствие и силна храна", споделя с приятелите си победителят от Big Brother 2.

Миро и половинката му - бившият модел Катя Дюлгерова имат един син Давид, който през септември ще навърши 4 години. Двамата отглеждат и сина на Катя от предишна връзка - 16-годишния Денис.