Няма никакво съмнение, че абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота на човек, тъй като той отбелязва успешния край на една глава и началото на друга в неговата лична история. Това е онова значимо тържество, което всеки ученик очаква с нетърпение, прекрачвайки за първи път прага на класната стая в гимназията. Вечерта, в която осъзнава, че вече нищо няма да бъде същото, но се чувства достатъчно подготвен, за да поеме по собствения си път, независимо от премеждията, които го очакват през него.

И ето, че отново настъпи това време, през което улиците на всички градове из страната биват озвучавани от радостните викове на множеството млади момичета и момчета, броящи от 1 до 12, известяващи предстоящото им дипломиране. И макар в световен мащаб пандемията от новия коронавирус все още упорито да отказва да си тръгне, сега по всичко изглежда, че въпреки трудната ситуация, дошла с нея, завършващите своето средно образование ще получат така дълго чаканата възможност да отпразнуват подобаващо този специален и хубав повод, както всъщност е редно.

Вижте снимки >>

Обичайно именно в този период повечето хора, които отдавна са освободили завинаги някогашните си места на чиновете срещу черната дъска, отправят поглед назад във времето, спомняйки си за своя собствен бал, изпълнен с редица незабравими емоции. Към тях, разбира се, попадат и популярните личности, които в този месец също тенденциозно и често се сещат с носталгия за онази значима вечер.

През последните години, благодарение на социалните мрежи, не едно известно име е зарадвало своите почитатели, споделяйки в профила си снимки, показващи го като зрелостник. Случва се обаче и изпълнените с гордост преподаватели на звездите също да качат в платформите за комуникация фотографии на своите възпитаници. Точно както наскоро стори класната ръководителка на Михаела Филева, която реши да качи изображение на певицата като абитуриента във Фейсбук.

Снимка: Официален профил в Instagram

В интерес на истината кадъра, който предизвика сериозен интерес от страна на потребителите на виртуалното пространство, присъства в профила на изпълнителката на "Опасно близки" още от 2010 г. насам. Наред с още няколко снимки от същия ден, той е сред първите ѝ публикации в сайта. От тях се вижда, че за събитието тя се е спряла на тюркоазена рокля от сатен, чиято кройка, следваща извивките на тялото ѝ, подчертава стройната ѝ фигура. Тоалетът се отличава със силно изрязан гол гръб, през който нежно се кръстосват тънки презрамки. Визията ѝ се допълва от чифт висящи обеци и деликатно колие, обсипани с блестящи камъни, а накъдрената ѝ коса е прибрана на небрежен, но елегантен кок, от който около лицето ѝ свободно падат няколко кичура. Естествено, най-впечатляващият ѝ аксесоар е ослепителната ѝ усмивка, която се днес се е превърнала в нейна запазена марка.

На едно от изображенията брюнетката позира на фона на своя красив роден град, а именно старата столица на България - Велико Търново, докато на друго е прегърнала момче, държащо в ръка червена роза, което навярно е нейният кавалер.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди два дни - на 15 май, Михаела, която в момента е на музикално турне, посрещна своя 30 рожден ден. Преди часове тя сподели в Инстаграм акаунта си кадър от личния си празник, отбелязан между сценичните ѝ изяви, на който позира с балони, изписващи броя на годините, които навършва.

"Благодаря ви, приятели, за всички страхотни пожелания и любов, които ми изпратихте вчера. Все още чета милите ви писма, мисля, че и днес няма да успея да отговоря на всички ви. Направихте празника ми още по-специален. За по-хубаво празнуване на рождения ми ден, не бих могла и да мечтая. Концерт, нов албум, всички вие на едно място - истинско вълшебство! Аз съм най-щастливата", гласи посланието към поста ѝ, събрал повече от 15 хил. харесвания до момента.

Снимка: Официален профил в Instagram