Полицията в Лос Анджелис съобщи, че разследва дали Кание Уест е участвал в предполагаем побой, информира Sky News.

Според изданието служителите са били повикани на булевард "Сънсет" около обяд по-рано през седмицата, след като са получили обаждане за инцидент. Когато униформените пристигнали, установили, че малко преди да се появят Уест, известен и с рапърското си име Йе, е присъствал на мястото. Предполагаемата жертва, неидентифициран мъж, казал на полицаите, че американската звезда го е ударил няколко пъти в лицето, съобщи говорител на полицията пред медията.

Майло Янопулос, част на екипа на Кание, заяви в изявление за NBC News, че инцидентът е станал, след като съпругата на звездата, Бианка Ченсори, е била "физически нападната". "Нападателят не просто се е блъснал в нея. Той поставил ръцете си под роклята й, директно върху тялото й, хванал я за кръста и се опитал да я целуне", заяви Янопулос. "Може да се каже, че тя е била сексуално нападната." Sky News посочи, че полицията в Ел Ей е направила доклад за инцидента от лицето, което е предявило претенции към Уест, но повече подробности не са разкрити. 

Припомняме, че Кание се ожени за австралийската архитектка през 2022 г., малко след като се разведе с телевизионната звезда Ким Кардашиян след близо седемгодишен брак.

Снимка: Getty Images