Смята се, че след смъртта на своята съпруга, преди повече от три десетилетия американският комедиен актьор от ирландски произход Джордж Патрик Карлин, известен както с острия си пиперлив език, така и с язвителното си черно чувство за хумор, благодарение на които без притеснение често навлиза в теми, заклеймени от обществото като табу, може би за първи път публично показва една по-различна своя страна... Тогава той публикува в официалния си уебсайт есе, озаглавено "Парадоксът на нашето време", чиито поразяващи възгледи за битието толкова силно вдъхновяват хората по цялото земно кълбо, че те и до днес периодично споделят в социалните мрежи, ако не цялата творба, то поне откъси от нея.

И макар през годините да се появяват спорни твърдения за авторството на текста, приписващи го на различни личности, като например бившия пастор в Християнската църква на Сиатъл - д-р Боб Муурхед, който според някои го написва като част от колекцията си с молитви, проповеди и монолози, използвани в службите и радиопредаванията, които води, никой не си позволява да подложи на съмнение правотата на изграждащите го думи. И как би могъл, при положение че те са пропити с истина, на места толкова болезнена, че са способни да накарат всеки да се замисли над смисъла на собственото си съществуване в настоящата противоречива действителност. Една такава добре позната сентенция, водеща началото си от въпросното произведение, гласи, че животът не се измерва с броя вдишвания, които правим, а с този на моментите, каращи дъха ни да спре...

Вижте снимки >>

Несъмнено мнозина биха се съгласили с това становище, подкрепяйки неговата концепция, а навярно една от тях би била и половинката на Иво Аръков, чието ежедневие напоследък изобилства от подобни значими мигове, изпълващи личния ѝ план, като последният такъв бе само преди ден. След като преди малко повече от три месеца жената, заемаща специално място в сърцето на актьора, го дари с дете, което е първо както за него, така и за нея, през уикенда тя имаше още един прекрасен повод за празнуване, а именно рождения ѝ ден. Преди броени часове Габриела Николаева сподели радостта от личния си празник със своите над тридесет и пет хиляди последователи в Instagram, правейки ги съпричастни с него. Привлекателната брюнетка, чиято съблазнителна визия е способна с лекота да обезоръжи дори най-закоравелите представители на силния пол, публикува в акаунта си галерия от пет изображения и един кратък видео клип, с които разкри как е преминало тържеството, отбелязващо двадесет и втората година от появата ѝ на тази земя. Мястото, на което е решила да вдигне наздравици заедно със своите близки, е уютен ресторант, разположен край брега на Черно море в родния курорт Созопол. Съдейки по един от кадрите, показващ дълга маса, отрупана с предястия, чиито празни столове очакват да бъдат заети от гостите, поканените са били около петнадесетина души. Специално място сред публикуваните от нея изображения заема това, показващо букет, съставен от различни цветя, което по всяка вероятност означава, че ѝ е подарен от нейния любим.

За вечерта, прекарана в приятни разговори, съпроводени от шума на морските вълни и звука на смях, придружен от този на наздравици, Габриела е избрала дързък тоалет, разкриващ пищните форми и извивки на греховното ѝ тяло. Тя е облякла изцяло черен ансамбъл, състоящ се от бюстие с дълбоко деколте и къси панталони с висока талия, обсипани с проблясващи на нощните светлини пайети, върху които носи мрежеста рокля в същия цвят. На една от фотографиите тя позира пред обектива облегнала гръб в партньора си, носещ интересен черен костюм на бели мотиви, докато той е обгърнал талията ѝ с една ръка, а на друга рожденичката стои сама, държейки торта, чиято годна част изобилства от свежи горски плодове.

Съвсем естествено, публикацията ѝ събра хиляди харесвания във виртуалното пространство, където редица от нейните последователи ѝ отправиха своите благопожелания. По-късно, като 24-часови истории в платформата, брюнетката сподели няколко снимки с част от уважилите я гости, а след това сред временните изображения се появи такова, на което тя държи в обятията своя син, когото за първи път показа в началото на месеца, включвайки го в своя рекламна публикация, промотираща помпа за кърма. Гордата майка обаче все още не е показала образа на своя наследник.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО