Ако точно в този момент трябва да нарисуваме картина, която да изобразява лятото, то без каквото и да било съмнение тя би била на морски бряг, облян в слънчеви лъчи, изграден от копнежите за незабравими преживявания и горещи емоции на безброй хора, разпилели се по него подобно на песъчинките, съставящи пясъка му. Независимо обаче колко силно желан от мнозина е жаркият сезон, нито една тяхна молба не е в състояние да го задържи против волята му, поне не и тук - по нашите географски ширини, където той сякаш нарочно отказва да удължи престоя си дори само с миг повече от планираното...

Или поне такова чувство оставя след себе си кратката му визита, която винаги приключва болезнено неусетно. А по всичко личи, че и този път няма да бъде по-различен от всички останали, тъй като, както календарът на стената услужливо показва, вече е август. Това означава, че само след няколко седмици отново ще ни се наложи да приветстваме есента, която по традиция ще дойде със своя антураж от прохладни дни, оповестяващи пристигането ѝ със своите жълто-оранжеви багри.

Вижте снимки >>

Ето защо към настоящия момент плажовете у нас продължават да се пълнят с посетители, твърдо решени да се оползотворят остатъка от топлите месеци, докато лежат върху своите хавлиени кърпи, събирайки тен. И ако сега човек реши да се разходи по крайбрежната ивица на страната ни, обикаляйки курортите редящи се по нея, то със сигурност сред многото лица на почиващите там ще забележи някои познати, които няма как да сбърка. Всичко, което трябва да стори, е просто да се оглежда за неумело прикритото любопитство на околните, опитващи се да не се втренчват прекалено очевидно в някого, докато го обсъждат помежду си и снимат с телефоните си.

Няма съмнение, че преди няколко дни точно това са правили всички, озовали се на едно място с Камелия, която има навика да нажежава до червено страстите около себе си, особено по това време на годината, както всъщност неотдавна отново доказа. Преди дни огненото момиче на попфолка публикува в своя личен Инстаграм акаунт няколко съблазнителни кадъра от ваканцията си, която прекарва край морските вълни, захвърлила горнището на банския си настрани.

Камелия

Снимка: Официален профил в Instagram

На тях блондинката разкрива изкушаващите форми на своето тяло, позирайки паднала на колене, носеща единствено силно изрязани бикини в наситено син цвят, доближаващ се до този на безкрайния хоризонт, ширнал се зад нея. Въпреки че очевидно не се притеснява да се припича топлес, за снимките тя решила да не разкрива всичко на фотографския обектив, прикривайки иначе голите си гърди с ръка. Но и така несъмнено е разпалила въображението на мъжката част от потребителите на социалната мрежа, чиито сърца навярно са ускорили ритъма си поне няколко пъти, съзерцавайки публикацията ѝ, а доказателство за това за редицата коментари, които са изписали под нея, отправяйки своите комплименти към външния ѝ вид.

И макар изпълнителката на "Двама непознати" да успешно да разбунва онлайн духовете, всеки път, когато разголи плътта си, има една дама, която безспорно би предизвикала още истински фурор, ако стори същото, но за огромно разочарование на господата, все още не го е направила. Става въпрос за изкусителната половинка на Иво Аръков, която като че ли е създадена, за да покаже, че не съществува достатъчно силна воля, способна да устои на нейните извивки. Габриела Николаева, която винаги е неотлъчно до партньора си, засвидетелствайки своята любов към него, безотказно се превръща в център на всеобщото внимание навсякъде, привличайки го към себе си като магнит. След като доскоро с звездата от хитовия сериал "Съни бийч" се усамотиха в Гърция, сега двамата се намират на Шкорпиловци, където младата дама радва със сексапила си тамошните летовници, който най-вероятно тайно се радват, че не са избрали различна дестинация за отпуската си... Все пак облечената в плажно облекло половинка на актьора със сигурност е гледка, която си заслужава.

Габриела Николаева

Снимка: Официален профил в Instagram

И след като двойката напусна южната ни съседка, обаятелната Натали Трифонова, чиято усмивка е в състояние да засенчи дори яркото слънце навън, зае тяхното място там. Преди броени часове лъчезарната блондинка, която съобщава прогнозата за времето по bTV, а също така води и две предавания по телевизионния канал, обяви във виртуалното пространство, че вече е във ваканционен режим, далеч от работното си място, който илюстрира със снимка. На нея тя стои на колене върху голямо легло над водата, облечена в жълт бански от две части, комбиниран с бяла риза, чиито дълги ръкави е навила нагоре, а краищата ѝ е завързала под бюста си, като държи освежаващ коктейл в ръка. Визията ѝ се допълва от чифт слънчеви очила и шарен гердан.

Натали Трифонова

Снимка: Официален профил в Instagram

Въпреки, че нейната очарователност е наистина голяма, способна да я открои от цяла тълпа туристи, тази на Ивет Лалова определено не ѝ отстъпва по нищо, напротив, дори може да я конкурира. Свидетелство за това твърдение е изображението, което лекоатлетката сподели в мрежата преди ден, приветствайки настоящия месец. На него най-бързата бяла жена на планетата стои в плитчините на Тиренско море, показвайки перфектната си фигура в бял бански, която надали би била изненада за когото и да било, предвид физическата ѝ активност, съпътстваща по-голямата част от нейния живот. Въпреки това никой не може да отрече, че тя изглежда прекрасно - както на пистата, така и извън нея.

Ивет Лалова

Снимка: Официален профил в Instagram

Към отбора от известни дами, които август завари по крайбрежието, са и Диляна Попова, спазваща своята лична традиция да релаксира по нашето Черноморие в този период, както и Радина Кърджилова, която прави същото, осигурявайки незабравими спомени на своите наследници.