17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кърджилова само знае да си вее целулита и да яде шамари от другия пропаднал актьор, никога нечуван от никого извън Натфиз и Квадрата в София :))))

Бившия и разправя, че искала само отзад.

Иве Лалова, зарежи го този италиански педал Колио и си намери расов български жребец да те оплоди, че биологичния ти часовник цъка ли цъка.

излезе, че се заглеждам по подобни статии точно тук, но почти съм уверен, че в галерията снимки на половинката на Иво, са намесени още две дами, едната от които категорично разпознах като Ивет Лалова и още една известна дългокрака мадам??? Действително имам сериозни проблеми със зрението, но чак пък толкова? Може ли такива шашкънии да се случват тук? Всъщност - извинете, ебаси, и по-големи дивотии сте публикували. Фатката е да вървят кликовете...

Голям пазар на коври това лято

Родна пошибалка трета употреба!

Ива Аръкова е приятелка на някой. не заблуждавайте публиката

Като изключим Ивет Лалова за другите ценоразпис нещо?!

Забележете- статията е в раздел Звезди. Българийо напълниха те с отрепки "нищожни от винаги храбър народ мъченик " ! Ето затова българина често псува.Ето затова ДА ВИ Е.А М...... !!!!

Е, няма как да е в раздел научни сътрудници,работници,лекарки,/медицина/, учителки-преподавателки -/образование/ и т.н.

tonk11

А знаеш ли, че цитата е от стихотворение " Арменци"?

Лягай !!!!

Аз съм я е*ал. Беше преди 4 години след една дискотека.

А пък аз си мислех,че съм първия !

Той тос Аръков някъф сводник ще да е, щом така си рекламира стоката. Ма давай пълна информация бе, брат. Цени, контакти, позволени действия, здравен картон... Поредната "звиздъ" огря дирнишкия небосклон. Силиконово виме, "изваяни" с глад и пъшкане във фитнеса кожа и кокали, стойки на пръсти и изпъчен задник като от гръбначно изкривяване - класика. Честито!

Тъжно...Да искаш да те знаят но освен с полуголи снимки да не можеш да се похвалиш с нищо друго.Защо не каже какво е учила,какво е постигнала,какво работи и може да прави добре,към какво се стреми-има още много за изброяване.Но след като има такъв дълъг безмислен материал,че и снимки доста-значи това се търси,това се одобрява при нас-за съжаление.

Ма коя половинка - лявата, или дясната?

Каков е тоз подут тюлен?

Яйца на очи

Момичката ще получи гръбначно изкривяване, ако не понамали млекоцентралите. А на 50 години като иде да си купува бански ще пести от горнище, че направо ще ги загащва в долнището.

Обикновена безполезна шафрантия.И за харем не може да се вреди.

Страшно тяло вади Габриела Николаева. Красота и наслада от всяка гледна точка. Браво!!

Новините за тези “дами” трябва да публикувате в специална рубрика “пички за всички с парички”

Минах без проблеми на снимка 1

Нищо и никаква курвица....

да знам тази половинка какво е учила, може да си подхождаме ?

Май доста изоставам с клюките, след като някои имена не ми говорят нищо!

Не знаеш на какво жаргонно, американците в САЩ казват сиси.

на една от снимката и прозира "бръсната" цепка, кефи. Брово, Иво. Само така и повече снимки поствай да намажем и ние чекистите.

не е сексапил а силикон

Това, че си показва дупето и nymkama, не я прави сексапилна.

Дай на селянчето 20 лева за абонамент на дира и му гледай сеира

Защо ни занимавате с тази никому неизвестна жена.?

С едър кокал и виснала тежка цица. За лятно приключение е идеална. За по натам си е за "предай нататък", ма няма лошо, ще мине на следващият, после ще гледа кученце и след това ще търси дедовия. Модерна класика, ко да праи човек:)

Ти пък щото си много убав, строен и с гъст перчем, та ще се прежалиш за една нощ с нея, а тая като нищо ще ти пусне.

Ма съм дърт пръч във форма. Нямам "шкимбе", не съм оплешивял, самолета става, не пия редовно, не пуша като комин, спортувам за тонус. Ще се учудиш колко много желаещи над калибъра на едрококалестата силиконка от снимчиците има. Първоначално и аз се зачудих, после ми изясниха, че половината са анаболни самовлюбени онанисти търсещи си какички да ги гледат, другата си скубят веждите и си епилират анусите. Какво да правят момичетата. Обърна се пицата, едно време си хващаха дърт плащач и млад еач. Са се оказа, че хващат млад лешпер да ги боготвори и развежда а идват при дъртият чичко да .... Модерни времена, не може да се оплаче човек. Стига да се е погрижил да не е скъсан, свлечен и мръсен.

Ти пък си много убав.

Иво клати баба си - водещата на мармалад. По край нея го забелязаха в гилдията на артистите. Иначе си е едно селянче ходещо на фитнес. Тя е неуспяла юристка търсеща млада плът .

Кой ли го пука това ?? Щото аръков само го снима

Ицо Стоичков не те е забравил. С дъжери шега не бива. Оглеждай се.

Пак ли гъзове и цици, бактън!

Курове, ташаци и мустаци?

Стелянчо попрегледай фотките, мамин златен, че 53 парчета не са само на тая разпоретина. Има и други вътре. Не знам скоро Камелия да е била половинка на тоя рътю.

Ако си сппмням добре статия с това заглавие и всичкото стелянчово бла бла бла и философстване, имаше само за ,,половинката,, на Аръков. Сега са добавени просто снимки на останалите и ,ето, нова стстия

Ама тия всички да вземат да се скрият, защото юлските и августовските жеги са нетърпими и без тях. Няма да липсват на никого - ако искат да си показват това-онова - да идат в порно-дом.

"Абе, ще ви трая още малко, па ще ви тегля левачката!"