Невинаги всичко е цветя и рози, и понякога се случва и на най-добрите.

Шарън Озбърн поясни нагледно причината, поради която тя и съпругът ѝ Ози почти се разделили преди няколко години. Макар и да са двойка от четири десетилетия, нещата невинаги са били лесни за тях. След 40 години бившата водеща призна, че се е чувствала като "глупачка", след като тогавашният фронтмен на Black Sabbath заявил, че е имал множество извънбрачни връзки и това му създало име на "лошо момче".

През 2016 г. Шарън признава от части пред "Hello!", че като по-млада е смятала, че всички освен нея са знаели за репутацията на Ози, и й се присмивали на наивността. Бившата участничка в предаването "The View" добави тогава, че щом разбрала от първо лице що за стока е бил Ози на младини, се почувствала "унизена" и "омаловажена". А години по-късно пред "Loose Women" допълни: "Да, това се е случвало много пъти със съпруга ми и смятам, че ако той е имал емоционална привързаност към друга жена, тогава няма как да се спаси един брак." Макар Шарън да е знаела за пороците му, това не й попречило да му стане законна съпруга през 1982 г. Тази неравност по пътя им ги прави по-силни от всякога, а през 2023-а празнуват 41 години заедно. Неотдавна те дори откровено обсъдиха бъдещите си планове в подкаста "The Osbournes".

Озбърнс може би са един от най-трайните, но малко вероятни романтични двойки в историята на Холивуд. Емблематичните британци се влюбват един в друг заради общата си любов към музиката в началото на 70-те години, когато Дон Арден - бащата на Шарън, ръководил групата Black Sabbath. По това време Шарън е на 18 и връзката й с Ози се превръща в романтична едва девет години по-късно. Смята се, че докато рок певецът е бил в последната си връзка, в която е бил и женен, е изневерил на съпругата си с Шарън. Той и преди е споделял, че се срамува от многократните изневери на тогавашната си съпруга Телма. "Подложих тази жена на ад. Никога не трябваше да се женя за нея", пише по-късно в автобиографията си, озаглавена "Аз съм Ози". "Тя не го заслужаваше...Не беше лош човек".

А пък през годините Шарън е обяснявала, че тя и Ози са били "едни диви млади хора, които се намерили". Пред "E!News" в интервю от септември 2023 г. добави, че двойките "трябва да работят", за да просъществува един брак.

Макар пъстрата с изневери, пристрастяване и дори кратка раздяла връзка, те все още се обичат и винаги успяват да намерят пътя обратно един към друг.

Снимка: Getty Images