Нина Добрев вече е в Христовата възраст - в неделя тя стана на 33 години и по този повод сподели с почитателите си видео колаж от детството й, семейството и рождените й дни като малка. 

 

Ден преди това актрисата, трикратна носителка на "Изборът на публиката", показа в клип как прави снежни ангели първо по червен бански, после и със зимна екипировка. 

Добрев е родена на 9 януари 1989 г. в София, но когато е на 2 години, семейството емигрира в Канада.

Чаровницата учи балет и художествена гимнастика, а по-късно и актьорско майсторство. Стана световно известна с ролята си на Елена от "Дневниците на вампира". Тази година се очакват няколко продукции с нейно участие, като едната е с Пиърс Броснан и Елън Бъркин, които играят нейни родители, банкови обирджии в "The Out-Laws". Другите са "Reunion" и "Sick Girl". Наскоро Нина Добрев стартира и бизнес с вино. 

След като навъртя километри обиколки на светски партита в зимния сезон из Холивуд, Мария Бакалова е решила да обърне внимание на близките си хора. Тя си е дошла в Бургас да се види с родителите си. Разбира се почивката е за това - да се разхождаш волно из любими места и Бакалова се е полюбувала на магнетичния Созопол, откъдето се е отбелязала в социалните мрежи. Приятелите й Георги Тошев и Васил Василев- Зуека я поздравяват. ТВ продуцентът констатира в коментар: "У дома", а актьорът с адрес в Испания допълва: "Най-хубаво".

Мария е заложила на рок излъчване - тя е с тъмна тениска с надпис AC/DC и рокерия без ръкави. Повечето хора я аплодират за работата й и пожелават успешна 2022 година, но има и ухажори, които изразяват почитта си към външния й вид.

Миналата година по това време, тя беше сред номинираните за "Оскар" за най-добра актриса за играта си в "Борат 2". През лятото снима филма "Меден месец" в Италия, на който е и продуцент. Така че вероятно и тази година ще видим чуждестранна продукция с нейно участие. Започнала е и снимки в "Bodies, Bodies, Bodies". Преди няколко години участва и в продукцията на Ивайло Пенчев "Като за последно", в който главната роля е поверена на Васил Банов. Там интересна игра отбелязва Герасим Георгиев - Геро. Лентата ще бъде в кината това лято.