Макар вече да е ноември, есента все още щедро предоставя слънчеви лъчи и високи температури. Благоприятният климат продължава да примамва много хора, прекарващи по-голямата част от дните си на открито. Преслава, като истински любител на природата, също се възползва от всяка предоставена ѝ възможност, за да се отдаде на бягство, далеч от градската среда.

Вижте кадъра >>

Звездата на "Пайнер" неведнъж е разкривала на своите последователи в социалната мрежа снимки от местата, които посещава, в редките случаи, когато натовареният ѝ график го позволява. Преди да забременее, фаворитката на попфолк привържениците, по-рядко имаше шанса да се наслади на време, прекарано уединение сред чистия въздух. Сега обаче тя не пропуска все по-често да се разходи с наследницата си, балансирайки работата с удоволствията.

Преди часове изпълнителката на "Да гори в любов" публикува в личната си Инстаграм страница снимка, на която позира в спортно облекло с 1-годишната си дъщеря. От кадъра става ясно, че дамите са на поход в Стара планина. Малката Паола, стояща в туристическа раница на гърба на майка си, гледа право към обектива, очаровайки феновете на певицата. Последователите на брюнетката написаха редица комплименти под формата на коментари към двете, а към момента изображението е събрало над 45 хил. харесвания. Дори дуетната ѝ половинка - Галин, с когото наскоро пуснаха песента "Така ни се пада", постави към фотографията емотикони във формата на сърца.

Безспорно семейната обиколка, през която носи детето си, е и чудесна интензивна тренировка за поддържане на добрата фигура на певицата.

Точно преди седмица Преслава се похвали, че Паола е проходила, споделяйки видео клип, разкриващ как момиченцето върви към пързалка на детска площадка.

"Как пък искаме всичко да пипнем", написа тогава тя към публикацията си.