Преслава и Паола покориха Стара планина

Певицата се наслаждава на всеки свободен миг със семейството си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди я харесвах, имаше чар в нея. Да, малко по-пълна и кръгло лице, но сега прилича на Майкъл Джексън.

Ама това Преслава ли е?

Преди беше грозновата, но естествена, сега хваща окото, но е изкуствена.Приликата с Галена е поразителна!

Симпатична ми е. Не е арогантна простакеса като Тоца или евтина простакеса като Гущеровата. Случвало се е да я засичам навремето в разни предавания, например в Мюзик айдъл, ами много земно и естествено се държа. Без поза и фалш.

Еми аз мразя чалгари така или иначе.Минавам само да обадя, че тая наистина го докарва на Майкъл Джексън. Обаче той си беше екстравагантен и особняк и от него се очакваше.А тя защо??

Кръцнала е поялника.

Гледам я и се чудя как пък го избра тоя за баща на детето си?! Не че Бирмата беше по-мъжествен или изискан, ама сегашният избива рибата. Ами не си отиват, след корекциите и тя изглежда невзрачна. А толкова я харесвах навремето.

Ооооох, горката Стара планина............

Ама това не е Преслава

Леле - какво парче е станала, а преди беше chabby. Простете елементарния ми вкус, но това за качествата на ума вече взе да не ме вълнува.

Само импотентите се кефят открито на кокали, щото ги е шубе, че нема се представа при баш женските и са на прав път, мухахахха..

Браво Преслава, само напред! Много си готина! Жива и здрава! Остави злобните писачи, те не са ти критерий!

Напоследък стана модерно хората да ходят по планините, само за да пуснат снимки от мястото на събитието. Обаче... модните хълмисти дестинации са все места, до които има удобно прокаран лифт. И така, в планината можеш да срещнеш не само истински любители на природата, които ходят там, за да зареждат батериите, а всякакви блогъри, влогъри, инфлуенсъри, а вече - и пайнерки. Може би на поклонниците на Преслава им се струва много екзотична тази снимка, но на мен певицата не ми е много убедителна, като я гледам как за срещата си с планината се е подготвила като за изява пред публика.

Да приемем, че не всеки турист иска да е ултрамаратонец и да ходи по 100 км на ден. В планината може просто да поседиш и да погледаш. И това е достатъчно за градския жител.

Не знаех, че преди да отида в планината, трябва да съм с тежък грим...леле, мале, трябва да съм хубава, ако срещна мечка

Не видях Преслава.

Паола Мейзга - туй съм аз, тук се слуша моят глас!

Още малко старание от д-р Енчев и Майкъл Джексън ще се появи отново на сцената при това българин че и жена и даже и чалга ще пропее...

Детето е "копие" на бащата.

Това не е ли Мона от Революция Z?

много са сладки ., а и планинарки! Само така!

Тая пък коя е и защо трябва да я знаем?

Ами аз помня Преслава, тази на снимката не прилича на нея, ама въобще.

И преди и сега е хубава, но сега ми изглежда като коренно различен човек. Все едно не е тя.

Дааааа, в планината се ходи с мноооого грим и прическа като за чалга концерт!

Абе, това меце онази Преслава ли е?

Малката обаче е взела “ чара “ на баща си

И аз като ходя на планина, си правя професионален грим и прическа.

Все в носа я гледам....другото не ме интересува бахахах

"покорила" ???? Дори опитните планинари или алпинисти, не могат планина да "покорят" Тази явно едно нещо друго е покорила, ама не я знам само съм чувал че я има.

Орден "Стара планина"!

Покорихме нови висини в ПиАр-а и саморекламата!

Няма я онази сексапилна и апетитна Преслава...Тази е някаква друга жена...

Преси, жал ми е за теб! Да, не беше красива преди, но имаше характерни черти, визия отговаряща на възрастта ти. Сега пак не си красива, просто не си ти, не искам да си представям какво е да се събудиш и да видиш напълно различен човек в огледалото, да не се познаеш. Неизбежен е завършека да се превърнеш в мумия тип Джако, но изборът си е бил твой.

Не знам педал ли си или злобарка, обаче преди Преслава аопределено беше супер секси. На мен за теб ми е жал, шот си олигофрен и не ти е лесно.

И преди беше красива и сега е, ама преди беше истинска, жива, пълнокръвна жена, а сега е силиконово Барби, пак е красива, но е изкуственяк от всякъде, загубила е и сексапил и очарование и идентичност, което за мен е жалко!

Като гледам дъщеря и си представям как е изглеждала преди пластичните операции.

С професионален грим в планината. "Браво"-жената държи на външния си вид.

И без яке или каквато и да е връхна дреха, с професионален фотограф, само с малката на гръб като непалците... да бе, повярвахме от раз!

на токчета ли броди из Стара планина?

Явно не може да си се нарадва.