Откакто пя на сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис, Преслава преустанови своите участия и временно напусна сцената. Това породи тревога сред почитателите ѝ, които се чудеха дали оттеглянето ѝ не е свързано със здравословното състояние на певицата или на детето ѝ.

Вижте Преслава сега и преди >>

Преди няколко дни обаче стана ясно, че причината за отказаните ангажименти е втора ринопластика, на която се е подложила. Преди няколко дни изпълнителката пусна свои снимки в официалния си Инстаграм, на които феновете ѝ веднага обърнаха внимание на промяната в носа ѝ. Корекцията личи най-много в един от кадрите, на който фаворитката от "Пайнер" е заснета в профил.

"Всякак си красива", "Прекрасна, дори и с леки промени", "Красива си, при това много, но сякаш не си ти", "Прилича на Галена", гласяха част от коментарите на потребителите.

Говори се, че козметичната процедура, състояла се в Турция, струвала 8 хил. на певицата, а с лекарката, оперирала носа ѝ, се запознала на сватбата на Софи Маринова и Гринго. Това е втората интервенция на звездата, която през март за първи път леко е коригирала нослето си. Тогава намесата е била съвсем незабележима.