Макар че роди дъщеря си още през месец септември м.г., навръх Кръстовден, до днес Преслава не беше споделяла в социалните мрежи как изглежда малката Паола. На кадрите, в които се виждаше детенцето, то най-често бе заснемано в гръб.

Вижте кадъра >>

Днес обаче певицата реши да спре да пази личното пространство на 10-месечното си бебе така ревностно и да показвайки лика му, да зарадва своите почитатели. В официалната си Инстаграм страница, тя публикува снимка, на която и двете са обърнати към обектива.

На фотоса гордата майка държи дъщеря си на ръце, а сладкото дете се усмихва широко. По всичко личи, че са готови за плаж, тъй като звездата на "Пайнер" е облечена в цял черен бански, който е комбинирала с шапка с широка периферия в същия цвят.

"Хоп! Ето ме и мен", написа тя, като добави емотикон с формата на маймунка, която прикрива очите си.

За броени часове изображението събра над 34 хил. харесвания, макар профилът на изпълнителката да е сравнително нов, понеже неотдавна официалната ѝ страница в платформата беше хакната.

Последователите ѝ веднага изразиха възторга си под формата на коментари, в които отправят комплименти и пожелания към детето.

"Толкова е мъничка, а сякаш държиш в ръцете си целия свят", отбеляза една от фенките на певицата.

И наистина, на всеки кадър, на които са и двете, Преслава е озарена от онова истинско щастие, което само една горда майка е в състояние да изпитва.