Преди ден интернет пространството бе залято от множество публикации, твърдящи, че Преслава е направила една от най-важните стъпки в живота си и е сключила брак с партньора си Павел, който е баща на дъщеря ѝ Паола. Според някои от материалите двамата са разменили клетви на датата 17 август, а мястото, на което без излишен шум са решили да си кажат заветното "Да", е родното Черноморие.

Поводът за статиите бе нейна снимка, първоначално споделена във Фейсбук страница за фолк музика, разкриваща части от бяла булчинска рокля, в която е облечена изпълнителката на "Лъжа е". Изображението бързо започна да обикаля социалните мрежи, а не след дълго заваляха заглавията, че звездата на "Пайнер" е вдигнала тайна сватба.

Вижте снимки >>

Преди броени часове брюнетката сподели в своя Инстаграм акаунт галерия от две изображения със същия тоалет, от който се вижда само дантелен корсет и ефирни паднали ръкави от тюл. Единственото, което тя написа към поста си, е името на дизайнера, изработил дрехата.

Преслава и Павел

Снимка: Официален профил в Instagram

Наред с комплиментите за външния ѝ вид, редящи се в коментарите към кадрите, голяма част от нейните почитатели започнаха да отправят към нея и поздравления за голямото събитие.

"Най-красивата булка на света... приказно сияеща! Бъдете много щастливи", "Честито, Преси! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот" и "Най-накрая да те видим като булка" са само част от думите на феновете ѝ.

Въпреки всичко обаче, сватба няма.

Преди малко певицата заяви пред "България днес", че не се е омъжила, но призна, че с половинката ѝ действително планират да узаконят връзката си, макар все още да отказва да разкрие повече подробности.

Снимка: Официален профил в Instagram

Изданието пише още, че причината, поради която Преслава се е снимала в роклята, е, че избира визия за бъдещата церемонията. Но информацията кога и къде ще се проведе тя все още остава неясна, въпреки че подготовката за нея очевидно вече тече.

Преслава и Павел са заедно от три години, като досега многократно са се появявали спекулации, че са минали под венчилото, които брюнетката по-късно опровергава. Предходният слух, че двамата официално са се врекли в любов един на друг бе през юни м.г., когато се говореше, че Софи Маринова е потвърдила факта, че влюбените са сключили граждански брак.