Актрисата с български корени Нина Добрев беше приета по спешност в болница, заради анафилактичен шок - тежка алергична реакция, която се появява внезапно и може да причини дори смърт. За щастие нейната приятелка - певицата Джулиан Хъф, която в момента е един от съдиите в тв предаването "Америка търси талант", реагирала веднага и откарала звездата от "Дневниците на вампира" в най-близкото спешно отделение.

Вижте снимки >>

Часове, след като бе приета в медицинското лечебно заведение, Добрев използва своята лична Инстаграм страница, за да информира почитателите си за състоянието си. Тя публикува като история в социалната мрежа снимки, показващи я в болничното легло с кислородна маска на лице.

"За мен е почти рутинна процедура. Случвало ми се е няколко пъти, защото имам много алергии. В зависимост от това колко силен е пристъпа, понякога изпадам в анафилактичен шок", написа тя към кадрите, като благодари за помощта на Хъф и грижите на докторите.

Няколко часа по-късно тя сподели кратко видео, в което показва, че почти се е възстановила и вече си е у дома.

"Виждате ли? Отново съм си вкъщи. Отокът почти изчезна и всичко ще бъде наред. Обичам те, Джулс! Благодаря, че беше "моя майка"... отново", гласи посланието ѝ.