Британският принц Андрю и бившата му съпруга Сара Фъргюсън изглежда са подновили романа си - над две десетилетия след развода си.

Вижте снимки на Фърги и принц Андрю >>

Херцогът на Йорк и Фъргюсън, наричана също Фърги, които имат две дъщери от брака си - принцесите Биатрис и Юджини, останаха близки приятели след развода си през 1996 г. Сега, съдейки по публикации в британски медии, двойката изглежда е подновила романа си, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на ITV.

За възобновената връзка на принц Андрю и Сара Фъргюсън се говори от известно време, но след миналия уикенд мълвата стана по-настойчива. Причината - Фърги се присъедини към бившия си съпруг на частно посещение по покана на престолонаследника на Бахрейн.

Това е първият път от 25 години, когато Сара Фъргюсън придружава принц Андрю на кралска визита. Към тях се присъедини и дъщеря им, принцеса Биатрис. Триото присъства на състезанието от Формула 1 в неделя.

Embed from Getty Images

По-късно Фърги написа в социалните медии, че се наслаждава на "времето, прекарано със семейството".

През ноември миналата година Сара Фъргюсън заяви, че с принц Андрю са "най-щастливата разведена двойка в света". Запитана дали двамата обмислят повторен брак, Фърги тогава отговори: "Много хора ми задават този въпрос, но ние сме щастливи и така", припомня изданието.

Междувременно в. "Дейли експрес" съобщи, че принц Андрю и Сара Фъргюсън се разграничават от твърденията, че са подновили романа си.

"Това не е вярно", казва източник от обкръжението на херцога на Йорк.

"Херцогът и херцогинята остават добри приятели, каквито са от много години, и нищо не се е променило", отбелязва говорител на Сара Фъргюсън.

Embed from Getty Images