На 4 август Меган Маркъл навърши 38 години, а по-късно отпразнува рождения си ден със стил.

Източник на Entertainment Tonight разказва, че херцогинята на Съсекс прекарала личния си празник в Лондон, но след това, без излишен шум, заминала заедно с принц Хари и 3-месечния им син Арчи на семейна почивка в Ибиса, Испания. Те прекарали 6 дни на острова, където отседнали в частна вила.

Вижте снимки на Меган и Хари >>

Това не е първият път, когато аристократите тайно напускат британската столица и се отдават на ваканция. Преди 3 дни в официалния профил на двойката в Инстаграм се появи снимка от посещението им в Ботсвана, Африка, отпреди 2 години за Световния ден на слона. Те бяха там малко преди да обявят годежа си.

Сега кралското семейство планира да посети Южна Африка на официална обиколка, която ще се състои тази есен. Близки до двойката казват, че Меган е участвала активно в планирането на всяка стъпка от визитата. Принц Хари ще се отбие още и до Ангола, Малави и Ботсвана, които са допълнителни спирки в пътешествието на семейството.

Източникът на медията отбелязва, че филантропската работа на Меган е изключително важна за нея и че както херцогът, така и херцогинята искат да въздействат максимално по време на пътуването си.