Принцеса Шарлен от Монако блесна ярко и накара всички да се обръщат заради шеметния й външен вид - естествено красива и много свежа след като отсъства почти две години от светския живот на кралството.

Embed from Getty Images

Съпругът й принц Албер я заведе на церемонията по откриването на 61-ия телевизионен фестивал в Монте Карло. Правейки първото си публично излизане след толкова време, тя направо срази гостите с впечатляваща изумруденозелена рокля на Lanvin в стил тога, съобщава "People".

Embed from Getty Images

Тя допълни красивата асиметрична дреха с бижута от Van Cleef & Arpels, като открояващи се бяха чифт дълги златни обеци, които идеално подчертаваха русата й коса, оформена в къса прическа.

Шарлен и Албер изглеждаха щастливи заедно.

Снимка: Getty Images

Още в четвъртък вечерта принцесата съобщи за края на изолацията си от COVID, който прекара леко, и застана без маска до принц Албер и дъщеря им принцеса Габриела на балкона на двореца, където те наблюдаваха годишното религиозно шествие на Християнския корпус. Но петък вечер беше първият й шанс да възобнови публичните изяви.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След като се върна към обществения живот през май, но след това трябваше да съкрати графика си поради COVID, 44-годишната кралска особа изглеждаше щастлива да е отново сред хора. Когато с Албер слязоха от колата си и стъпиха на червения килим, събралите се фенове я спряха и Шарлен дълго разговаря и се снима с почитателите си. Тя не отказа да си направят селфита с нея.

Снимка: Getty Images

Гледайки как принцесата очарова феновете си, един от присъстващите възкликна: "Тя се върна!". Принцеса Шарлен направи селфи и с носителя на "Оскар" Дани Глоувър.

Четиридневният фестивал, основан от принц Рение, включва редица световни премиери и приятелски вечеринки с десетки популярни телевизионни звезди от минали и настоящи сериали. Тази година присъстваха Джоан Фрогат от "Downtown Abbey", Камрин Манхайм от "Закон и ред", Джейсън Пристли, Дейвид Хаселхоф.

Embed from Getty Images