17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ми е мъчно за нея-нито свежа,нито зашеметяваща...просто тъжна-затворник в себе си...а и каква тъпа дреха...гадно е даже...кой знае колко антидепресанти и стимуланти в нея,че да си стои на краката...грозна гледка...жална картинка

Бооо, гривната е с много диаманти!

Тя добре беше тръгнала да бяга от сватбата навремето, но рептилите и скриха паспорта!

Колко тъжно и безнадеждно гледа.....

Еваси БАБАТА! Вижте ѝ снимката в профил, с провисналата предмишница и брадичка, вижте ѝ ръката под гривната... А е само на 44.

Тази жена е дълбоко и непоправимо нещастна. Не изглежда щастлива дори на снимките с децата си. Горката. Външният и вид е следствие на душевното състояние.

Никак не изглежда добре, даже добре, камо ли зашеметяваща. За свежа ...без коментар.

Принцът е известен плейбой и все ми се струва, че жената отдавна иска да се разведе, но той я държи с децата. Може и да има психологически проблеми заради това. Тя не се прави на Грейс Кели, но май е нещастна като нея.

Тя и от сватбата щеше да избяха,но не знайно как я накараха да се върне.Доказателство на думите "Богатите също плачат" е тази принцеса.

А по-кротко с епитетите! Зашеметяващо, свежа...... Ами...вижте й ръката с гривната, петната и вените....Същото и с крака - снимката е задари сандалките, но показва и измършавелите кокалести нози. Все пак годинките не прощават, пък и е раждала бая, жената, Височеството не се шегува, знае ги тия работи и при него празно нема. Можеше и по-добре да изглежда наистина - не оре и не копае, нито мъкне в жегите торби с продукти да готви до сред нощ, но да е жива и здрава и да не се прави на Грейс Кели...или на Марая Кери, ха-ха-ха!

Мания я таа кой знай кви големи лайна сере

Изглежда прекрасно. И защо си мислите, че красивите нокти са непременно лакирани? Защото идеала ви за хубаво са българските щалгаджиики с издърпаните от изшуване във фризьорските салони коси, джуки, нокти всичко блестящо.. Е хората от другите държави си имат други представи за елегантност.

Странни критерии за "прекрасно" имате . Сравнявам я не с българките, въпреки че има и доста българки /не всички/ изглеждащи по-добре. Сравнявам я с другите жени от нейните кръгове.

Ако наистина е на 44...no comment, не старее хич добре. Изглежда сбабичосана като за 44. Не е проблем, че нямала лак на ръцете, но и ръцете, и краката изглеждат като на добре поддържана 80-годишна, а не 44. Боже, горката... :-(((

Joe69

Тази жена не е шастлива!

На една-единствена снимка, принцесата има широка и искрена усмивка, и тя не е с принца до нея. Иначе, като цяло изглежда, сякаш се е прибрала от любимата си Африка с някоя и друга вуду-процедура, забърсана. Не е добре това, дано се оправи, но колко години вече се влачи ни жива, ни умряла и не изглежда по-добре.

Явно някой друг друса сливата .

Коя е принцесата - тази отляво или тази отдясно, че се обърках ?

Нейно Величество перфектно изглежда. Tака трябва да е винаги. Цветнокожата конкуренция е особено агресивна, но хубавите ябълки ги ядем ние. А хубави ябълки от сой не се изпускат.

Кош.мар някакъв. Раздрънкана плувкиня, която не знае как да се облече, за да не излага на показ некрасивото (меко казано). Не изпитвам и капка съжаление към нея, нито Албер и е крив, нито който и да е друг, сама е взела решение да става „принцеса“.

една нещастна жена - развалина до самодоволен и надменен шопар - това виждам аз.

И какво е виновен „шопарът“? Случайно да е била упоена и отвлечена от него или нещо от сорта?

Странно защо ми е изтрит коментара. Писах, че жената живее в лукс, а има толкова зле поддържани ръце, крака и нокти. Все едно е перачка. Какво обидно има в това. Да не би принцесата лично да чете в дира и да се е обидила, че триете толкова безпардонно.

Вярно, не е лакирана, но ноктите са оформени. В протокола е уместно и да няма лак. Може и да в алергична към такива. Вие я изкарахте неподдържана чак жената.

Не знам защо Dir.bg ми трият коментарите, но ще го кажа пак - тази жена е развалина. Съжалявам за нея.

А ти си боклук

С тия рамене и груби крайници има вид на транс.

Откъде накъде "свежа". Изглежда изтерзана. Тя очевидно е много, много тъжна и нещастна. И сто пъти друго да се напише, тази жена не е щастлива.

Аз съм на 50. Шарлийн е на 44. Тя е принцеса, аз отчаяна съпруга с 2 деца и 5000 чорапа и дрехи за пране. И моите ръце изглеждат 10 пъти по-добре от нейните. Жал ми е за тази жена. В какво се е навряла, не е истина. Тя и майката на тоя плондир май се самоуби. А журналистите са супер гадни да и публикуват толкова отблизо части от тялото, когато явно не са за показване. Та цялата статия е направо тролинг 90 ниво. На снимките има една жена със скъпи бижута и нищо повече. На щастие и не мирише.

Надървихте всичкото геронтофиляци с тия фут фетиши. А матряла е зле за нормалните мъже. Ма в дира сте видни монархопоклонници и геронтофили.

Мнения го е "свежа", нема що