Принцесата на Монако Шарлен се присъедини към милионите родители по света, които споделиха в социалните мрежи сладки снимки на децата си от Хелоуин.

Гордата майка публикува снимка, на която се виждат близнаците Габриела и Жак, облечени в страховити костюми.

На кадъра седемгодишните деца позират един до друг в дома си, който също е украсен. Черни и оранжеви покривки са покрити с фалшиви паяжини, а балони и покривало на прозореца допълват декорацията.

Малката Габриела е облечена като тиква и може да се види как позира пред камерата. Тя е избрала оранжева рокля със зелена панделка и зелен чорапогащник и носи оранжева перука. Принцесата има и изкуствени белези на двете бузи.

Междувременно брат ѝ се е превърнал във вампир, с бяла боя за лице и изкуствена кръв около устата. Той е облечен в подходящ костюм, включващ черно наметало и бастун.

Феновете побързаха да коментират публикацията, като много от тях пуснаха емотикони със сърца. "Великолепни близнаци в превъзходни костюми!!!", отбеляза един от тях, а втори добави: "Обожавам тази снимка! Честит Хелоуин!"

Още през 2019 г. принцеса Шарлен разкри за отглеждането на близнаците си в интервю за френското списание Point de Vue и заяви, че двойката има "невероятна привързаност и нежност един към друг".

В навечерието на петия им рожден ден тя каза, че те "постоянно си говорят и като всички деца понякога могат да бъдат малко резки, малко трудни дори в обмяната на мнения, но се подкрепят безусловно".

Принцеса Шарлен похвали още тяхната вътрешна сила, "която им позволява да казват това, което мислят и чувстват, независимо от обстоятелствата", и как "се адаптират към всички ситуации" благодарение на самочувствието, което двамата притежават.