Да тръгнеш с пижама по улиците може да бъде налудничаво за някои хора, но дизайнерката Виктория Бекъм не мисли така. Нещо повече - един от тоалетите на марката ѝ, който страшно много наподобява дрехите, които обличаме за сън, причини фурор сред звездите.

Първите, които се сдобиха със сатенираните риза и панталон от последната колекция на госпожа Бекъм, са съпругите на братята Джонас - Приянка и Софи. Въпреки че двете имат коренно различен стил и предпочитания към облеклото - Чопра залага на холивудския блясък при всеки повод, а Търнър предпочита по-обикновения и ненатрапчив вид - сега вкусовете им напълно съвпадат.

Вижте снимки на Приянка и Софи >>

Съпругата на Джо облече костюма по-рано тази година на официален обяд в Лос Анджелис, на който присъстваше с мъжа си. Тогава тя запаса разкроената риза в панталона с висока талия, като завърши визията си със златисти сандали на висок ток.

Малко по-късно съпругата на Ник се появи със същата комфортна дреха в Париж, само че остави горната част да пада свободно. Но и тя се спря на подобен тип сандали, с които да комбинира облеклото.

Виктория не крие, че и за нея тоалетът е любим, като публикува в официалната си Инстаграм страница снимка, на която го е облякла за събитие в Катар.

"Костюмът-пижама е перфектен за пътуване със самолет, за парти, даже и в спалнята", написа в социалната мрежа дизайнерката.

Но кой би си позволил да плати над 1 600 евро, за да си купи дрехи, които ще използва за сън?