Съпругите или приятелките на тримата музиканти от групата Jonas Brothers участват в клипа към новия сингъл "Sucker" - първия от пет години, с който формацията отбелязва своето завръщане.

Вижте сватбените тържества на Приянка и Ник >>

Съпругата на Ник - актрисата Приянка Чопра, годеницата на Джо и звезда от сериала "Игра на тронове" - Софи Търнър и Даниел - съпругата на Кевин - се появяват в видеото към новия сингъл, съобщи Прес асосиейшън, цитирана от БТА.

В клипа Кевин и друг от братята кръстосват шпаги, облечени в червени костюми за фехтовка. А жените се разхождат безразлично в разкошни одежди. Видеото продължава с пищен пикник и вечеря, а накрая трите двойки се нареждат и позират за портрет на фона на огромна библиотека.

Премиерата на песента ще бъде на 4 март на живо в "Късното шоу" с водещ Джеймс Кордън по телевизия Си Би Ес. Новината съобщи самият Кордън в "Карпул караоке" с участието на тримата братя.

Триото се сформира през 2005 г. Jonas Brothers стават известни в телевизионния канал "Дисни", а след това участват във филма "Рок лагер" (2008 г.). Преди разпадането си през 2013 г. триото издава четири успешни албума.