Рапърът Кание Уест и съпругата му - риалити звездата Ким Кардашиян, живеят разделени и ходят на брачни консултации, съобщи телевизия NBC.

От няколко месеца 43-годишният музикант живее в щата Уайоминг, а 40-годишната брюнетка - в Калифорни, заедно с четирите им деца.

Звездната двойка сключи брак в Италия през месец май 2014 година в рамките на бляскава церемония. Впоследствие двмаата се превърнаха в непрекъснат обект на слухове, подлагащи на съмнение стабилността на брака им. Може би една от причините за мълвите беше факта, че това бе първата венчавка за Уест, но третата за Кардашиян.

Вижте снимки на Ким и Кание >>

Двете знаменитости посещават сеанси за брачна консултация, касаещи общуването им, а американската преса твърди, че въпреки трудната ституация, в която се намира връзката им, няма замесено трето лице.

Според близки на двойката Кание много държи на голямото си семейство и заедно с Ким са се съгласили да проведат терапия, посредством която да се опитат да заздравят съюза си.

Станало е дума и за развод, но Кардашиян не е задействала процедури по законната раздяла.

Светски списания като "People" и някои други издания твърдят, че Ким се подготвя официално да сложи край на семейния им живот. От своят страна Уест не крие проблемите с биполярното си разстройство, предава БТА. През месец юли миналата година той обяви кандидатурата си за президент на САЩ, при което получи само 60 хиляди гласа в своя подкрепа.

Тогава изпълнителят на "Flashing Lights" пусна несвързани постове в своя личен Twitter акаунт, в които намекваше, че жена му иска да го затвори в психиатрия.