Концерт-промоция на албум, създаден в памет на Лорина Камбурова, ще се състои в в Sofia Live Club на 27 май. На този ден се навършва една година от смъртта на актрисата, припомнят организаторите.

Албумът се казва Lorina/unreleased songs и включва неиздавани песни на Ross"N Lorina - музикалният проект на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова. Включени са и две версии на песни на други изпълнители - "Летя сама" на Камелия Тодорова, реализирана вече като сингъл, и Old Times - първата написана изцяло от Лорина песен, изпята от Иван Гатев. Продуцент на албума е Росен Пенчев, който е и автор на по-голямата част от музиката и текстовете на Ross"N Lorina.

Дуетът на двамата актьори започва през 2013 г. Реализират няколко сингъла, албум с 13 песни и активно присъстват на българската музикална сцена. До 2020 г. имат над 250 концерта из цялата страна и отвъд граница. Видео клиповете на Ross"N Lorina в интернет имат над 100 000 гледания.

На 27 май, заедно с Росен Пенчев, на сцената ще излязат повечето музиканти, записвали или свирили на живо през годините с Ross"N Lorina - Калин Жечев, Добромир Вълков, Веселин Веселинов-Еко, Тодор Бакърджиев, Димитър Бакърджиев, Мистър Сми, Иван Гатев, Галин Динев, Влади Михайлов и др. Специален гост ще бъде Камелия Тодорова.