Димитър Рачков успя да сдобри едни дългогодишни приятели в лицето на Филип Киркоров и дует "Ритон" във втория брой на "Забраненото шоу на Рачков".

Водещият бе поканил Катя и Здравко от прочутия български дует, но вместо да ги изпрати след изпълнението на новата им песен "Твоята жена", Рачков ги покани да седнат отново и осъществиха скайп връзка с Филип Киркоров. Макар че са много близки приятели, звездата на руската и българската сцена не поддържал връзка с Катя и Здравко през последните четири години. Причина за разрива в техните отношения станали изказвания на едната и другата страна в медиите по време на и след участието на дует "Ритон" в едно от изданията на VIP Brother.

На деня, в който според Православната църква, се иска и се дава прошка, Филип Киркоров помоли приятелите си да се сдобрят и да "го приемат обратно в семейството".

Певецът обеща на Катя и Здравко да се видят съвсем скоро, още при следващото му посещение в София, което се очаква да бъде следващата седмица.

Стопкадър: Vbox7

Той изрази и своята дълбока благодарност към "Ритон" и други известни български изпълнители, които са му помогнали, когато е прохождал с своята музикална кариера, като са му дали право да изпълнява техни песни. Тогава Киркоров е бил едва 16-годишен. С Катя той сподели, че много обичали и да ходят на пазар, като нежната половинка от дует "Ритон" го "просветлявала" и в модните тенденции по онова време.

Снимка: Facebook/ Шоуто на Рачков