Днес е родена една от най-харизматичните актриси на българската сцена - Радина Кърджилова. Носителката на награда "Аскеер" не мисли да празнува шумно, вместо това ще си остане у дома и ще сподели вечерта със семейството си.

В официалната си страница в Инстаграм актрисата публикува селфи с 3-годишния си син Христо, на което двамата се усмихват широко.

Вижте кадъра >>

Това, което си пожелава, е светъл творчески път, хубави срещи на сцената, много любов, но най-вече здраве за нея и близките ѝ. Подаръци не иска, защото съпругът ѝ Деян Донков и синът ѝ я изненадват всеки ден. По думите ѝ, щастието, което изпитва с тях, е най-големият дар.

Единственото, за което се надява, е през лятото да успеят да се отдадат на незабравима ваканция заедно. Актрисата иска да се качат на колата и да потеглят, без значение дали ще е към планината или морето. И все пак в плановете им попадат два плажа, разположени на различни дестинации - единият е в нашенското село Крапец, а другият – някъде в Гърция.

Радина е родена през 1986 г. Завършва "НАТФИЗ" през 2009 г. със специалност актьорско майсторство за драматичен театър. Известна е с ролята на Сиана в сериала "Стъклен дом". През 2018 г. печели наградата "Икар" за ролята на Екатерина в "Танцът Делхи" от Иван Вирипаев, а на следващата година взема "Аскеер".

През 2011 г. Радина Кърджилова започва връзка с актьора Деян Донков, като 5 години по-късно се ражда синът им - Христо, кръстен на бащата на актрисата.