17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесно мога да направя € 5836 до € 7592 седмично, като работя онлайн от дома си. Първият месец получих 24685 евро от тази проста интернет работа. Тази работа е онлайн и е много лесна в частичен или завършващ период без специален опит за работа. Всеки човек може да се присъедини към тази работа и да започне да печели пари онлайн, както и аз, посететe тук ...... ↠↠↠↠↠↠↠ w­w­w­.­W­e­b­J­O­b­9­8­.­C­O­M

Така и не можах да я разбера таз девойка. Да те бият, изневеряват и унижават по всеки възможен начин. Да се превърнеш от симпатична млада жена, в повехнала лелка с болнав вид. Ами не знам какви са тези силни чувства, повече ми прилича на несигурна в себе си жена със Стокхолмски синдром, която няма връзка с реалността.

Браво за българското име на детето.

А къде е снимката със синия?

Защо момченцето има дълга коса и е вързана на опашка? Или чакат да реши от кой пол е?

Е как- защо?!? Модерно семейство са, а самоопределянето е на мода! Сигурно и розови санфали има- ей тъй, защото е модерно.

Актриса!?... Аз се сещам само за 2 нейни роли, в Tilt и Стъклен дом! Където имаше далеч по приятен от сегашния й, нездрав вид...

"...една от най-харизматичните актриси на българската сцена..." - опс, редактора пак е изтървал солницата в манджата ?!

Що сте и дали снимка от преди 5-6 години? Сега в момента изглежда доста зле! Да небкажа направо болнава...

Любовникът й е доста възрастен и превзет неприятник, роди му дете, явно животът й не е цветя и рози.

Съпруг се нарича мъжът,с когото жената има сключен граждански брак. Те нямат следователно този не е такъв, той е просто "баща на детето й".. Мода какво да се прави!!!Да са живи и здрави всички все пак.