Младата майка Ралица Паскалева се зае сериозно с патриотичното образование на невръстния си син Максим. Актрисата е завела бебето в Историческия музей в Панагюрище, за да му покаже късче от миналото на родината.

Вижте снимки >>

Паскалева публикува кадри в социалните мрежи, а към снимка, на която Максим се взира с широко отворени очи в един от артефактите на Съкровището

"Максим се запозна с Панагюрското златно съкровище. Както виждате е искрено възхитен! Музеят беше почти празен и освен нас, другите посетители бяха чужденци. Оригиналното съкровище се съхранява в столицата и пътува често по света, защото интересът към нашите исторически ценности е по-голям в чужбина от колкото у нас. Това силно ме натъжава. Все пак, ако някой още не е виждал една от най-големите ни исторически гордости - Историческият музей в гр. Панагюрище ви очаква!"

Паскалева и волейболният национал Теодор Салпаров са заедно от лятото на 2017 г., а година по-късно актрисата, станала популярна с ролята си на гинеколожката д-р Стилянова в сериала "Откраднат живот", дари спортната звезда със син.