Кралицата на Йордания, Рания празнува двойна радост тези дни. Тя очевидно е предала нататък хубостта и финеса си. 

Във вторник 53-годишната кралица пожела на дъщерите си, принцеса Иман и принцеса Салма, "Честит рожден ден" с пост в Instagram. Салма навърши 23 във вторник, а в сряда Иман навърши 27, пише "People".

"Изпълвате цялото ми сърце! Честит рожден ден на моите сладки дъщери, ценя ви все повече и повече всеки ден", написа Рания към снимката, на която тя и дъщерите й позират отблизо и се усмихват пред обектива. Кадърът не е публикуван досега и е от партито с къна, което кралицата организира за снаха си Раджва Алсейф през май преди сватбата й на 1 юни с престолонаследника принц Хюсеин.

Кралица Рания и нейният съпруг, крал Абдула са родители на четири деца - престолонаследника принц Хюсеин, на 29 години, принцеса Иман, принцеса Салма и принц Хашим, на 18. Като най-големият син на краля, Хюсеин е наследник на трона, което прави принцеса Раджва бъдещата кралица.

Сватбата се състоя почти година след като престолонаследникът Хюсеин обяви годежа си с Раджва, която получи титлата принцеса в деня на сватбата им. 

"Бог ме благослови с Раджва, светлината на живота ми и моя спътница през целия ми живот", написа Хюсеин в Instagram в деня след сватбата им. Жена му не поддържа подобен профил. "Нека нашият брак ни донесе мир и топлина. Моля се Бог да продължава да ни благославя. Не мога да бъда по-благодарен на Бог за безбройните благословии, които ми даде днес, и на Раджва за всичко, което тя е за мен", коментира още младоженецът. 

29-годишната принцеса Раджва оттогава е прегърнала живота си в кралското семейство и новата си роля, и през юли замина за САЩ със съпруга и роднините му на пътешествие до Сън Вали, Айдахо. Тя също се присъедини към Хюсеин във Вашингтон миналата седмица, където той се срещна с членове на Конгреса относно стратегическите отношения между Йордания и САЩ.

Докато принцеса Раджва пристъпва все повече в светлината на прожекторите, кралица Рания разкри съвета, който е дала на Раджва, преди тя и Хюсеин да обявят годежа си публично миналото лято. Казала ѝ да не обръща внимание на коментарите в социалните мрежи, за да не губи увереността си.