Рапърът Lil Uzi Vert предложи да плати 90 хил. долара за обучение на студент във Филаделфия. Преди дни Рахил Амад, 20-годишен студент по политология в колежа Temple, посещава местен мол, където вижда как един от любимите му изпълнители излиза от магазин.

Виж снимки на Lil Uzi Vert >> 

Тогава Амад вади мобилния си телефон, но вместо да го използва, за да си направи селфи с музиканта, той записва видео на разговора, който провежда с него.

"Можеш ли да платиш за обучението ми в колежа? 90 бона и оставам да уча в Temple", казва съвсем не на шега момчето.

"90 бона? Мога да платя толкова", отговоря Lil Uzi Vert, който e родом от Филаделфия.

Рапърът обаче бързо определя някои конкретни условия за споразумението, като уточнява, че иска да види документите и всичко останало, свързано с обучението на младежа във висшето учебно заведение, чак тогава може да получи парите от него.

Рахил, който след смъртта на баща си е мъжът в семейството, каза на "WPVI", че изобщо не е очаквал рапърът да се съгласи, но е сметнал, че нищо няма за губене, ако го попита.

"Животът може да се промени за секунди. Всичко е въпрос на психическа издръжливост и добър фокус. Трябва просто да сте уверени в това, което искате да направите", каза той в предаването "Добро утро Америка".

Рахил е изпратил всички искани от него документи на Lil Uzi Vert , но все още не е получил отговор. Въпреки това студентът остава позитивно настроен.