Актьорът Райън Рейнолдс обяви, че временно се оттегля от киното, съобщи сайтът на списание "People".

"Идеално време за малко почивка от правенето на филми", написа той в профила си в Инстаграм, след като качи кадри от снимачната площадка на продукцията "Spirited", в която участва заедно с Уил Феръл и Октавия Спенсър.

Вижте Райън и семейството му >>

След приключването ѝ той излиза във ваканция. Актьорът работи по лентата от юли т.г., като тя ще бъде излъчена по време на предстоящите празници от стрийминг платформата Apple TV+. Точната дата за премиерата обаче все още не е съобщена.

 

44-годишната звезда от "Deadool" взе решението си да спре с изявите на големия екран, след доста успешна година в професионален план. През последните месеци два филма с негово участие се завъртяха в киносалоните - "Бодигард на убийцата" и "Свободен играч", привличайки интереса на зрителите. 

 

Само за дебютната си седмица през август продукцията, в която си партнира с Джоди Комър, спечели над 28 милиона щадски долара приходи, предава БТА. Заради успеха ѝ от студиото на "Disnеy" веднага обявиха, че имат намерението да заснемат продължение. Предвид обаче факта, че сега Рейнолдс ще напусне мястото си пред обективите на камерите за неопределен срок, не се знае кога втората част ще види бял свят.