Актрисата Райна Караянева успя да запази в тайна от публичното пространство, че ще става майка, буквално до раждането на втория си син.

Красивата блондинка сподели в интервю за "Преди обед", че не се е крила, но е предпочела да не споделя нищо по темата в социалните мрежи. Райна заяви и че предпочела да не говори за бременността си с хората, с които работи, защото искала да избегне възможността те да започнат да се отнасят с нея по различен начин и да я подценяват.

Блондинката се надява, че съвсем скоро ще може да води сина си със себе си на някои от ангажиментите си и така няма да го лишава от присъствието си, когато е заета със задачки.

Райна разказа малко и за новия си любим, който е и баща на новородения й син. Двамата се запознали покрай общ приятел, за да работят по съвместен проект. Бебето е било желано и мъжът й, който е лекар, бил първият, който научил щастливата новина.

По-големият й син не е бил особено очарован от новината, че ще става батко, тъй като той искал да си има куче, а не братче. Въпреки това, майка му е категорична, че вече свиква с новия член на семейството.