Актьорите Нина Димитрова и Васил Василев - Зуека са посочени на първо място в списъка на звездните раздели на Viewsofia. Двамата се разделиха в личен план без лоши чувства и, за радост, успяха да запазят целостта на театър "Кредо", който преди 20 години двамата създадоха. Зуека се събра с дългогодишната си любовница Анна Вичева , но твърди, че връзката му с Нина отдавна е била изчерпана, независимо от чуждата намеса.

Петко Димитров и Ели Гигова се разделиха без много шум и излишна суета в края на февруари. Двамата запазиха добрия тон и дори сключиха негласно споразумение никой от тях да не говори за причините, които сложиха край на взаимоотношенията им, пред медиите.

Малко след официалния финал на "Стъклен дом” Луиза Григорова и Явор Бахаров сложиха и официален край на връзката си. Манекенката не страда дълго за къдрокосия актьор и бързо го замени с екс гаджето на своята приятелка Радина Кърджилова - Wosh MC, син на големия български актьор Иван Иванов.

Актрисата Елен Колева и майонезеният бос Александър Найденов се разделиха изненадващо и драматично в средата на годината. Според актрисата, виновният за края на връзката им е Александър, защото с него са били като от две различни планети, а, според Александър, красавицата му кръшкала с колегите. И двамата отрекоха възрастовата разлика от 26 години да е причината да приключат любовните си взаимоотношения. Бизнесменът бил болезнено ревнив, а тя прекалено разпиляна и вятърничава.

Без публични разправии и обвинения бизнесменът Динко Динев и половинката му Мария Цветкова сложиха край на любовта си през април. Двамата се събраха през 2009 г, малко след като брюнетката спечели популярен конкурс за секс символ, а в края на 2010-а тя дори му роди син. По време на връзката им двамата избягваха да се появяват по светски събития, като единствено присъстваха на ежегодните партита, които Динко и брат му Йордан организират в Свети Влас.

След 5 години съвместен живот фолк дивата Кали и Антон Краус, син на бившия транспортен министър Вилхелм Краус, изненадващо се разделиха. Приключването на отношенията им предизвика доста слухове. Появи се също и информация, че 39-годишният Краус е хванал любимата си в изневяра с негов приятел и това се оказало черешката на тортата. Малко по-късно слуховете бяха потвърдени и Кали се изнесе при своя любовник с двете си деца - момчето на Антон - Марк и Жоро, пo-големият й син.

С участието си в "X Factor" Пламен и Александра дадоха начало не само на музикалните си кариери, но и на една чисто нова любов. Въпреки седемгодишната разлика в полза на Сани, двамата изглеждаха по детски щастливи заедно, но уви любовта им продължи да ги радва само няколко месеца.

Бързата популярност, която Бобо доби през изминалата година, определено му донесе много сериозно женско внимание. Но докато в началото на лятото той беше категоричен, че въпреки обожателките, които го наобикалят, в сърцето му има място само едно момиче и това е неговата приятелка - танцьорката Сияна, то в края на сезона, рапърът разказа, че е сложил край на връзката си и обясни, че се чувства много по-добре сам.

Вижте снимки на бившите двойки >>