Откровените разговори за секс винаги са били тема табу. Такъв е случаят и с Рейчъл Билсън - любимата Самър в тийн сериала "The O.C." от 2004-а. В подкаста "Broad Ideas" актрисата сподели, че е загубила работата си, вследствие на коментар. Пред колежката си от "Бързи и яростни" Джордана Брустър звездата сподели какво се е случило.

"За първи път в професионалния ми живот ми се случва да загубя работа, заради неща, които бяха казани. Говорех открито за секса по хумористичен начин в подкаста на приятел." 

Въпросният разговор се е случил по време на участието на Рейчъл в "Women On Top", където тя е обсъждала любимите и по-малко любимите си пози и шеговито е заявила, че обича да бъде "доминирана" по време на секс. Тя също така е разкрила, че обича да използват неуважителни епитети към нея по време на акта.

"В общи линии дайте контрол или поемете такъв в спалнята, каквото и да е", са били част от думите й.

Актрисата, която има дете на 8 години от бившия си Хейдън Кристенсен коментира пред "Cosmopolitan", че развръзката от този разговор не била красива. Звездата е била изненадана, че е отстранена от предстоящ проект, в който е трябвало да участва.

Снимка: Getty Images

"Аз загубих работата си. Това е гадно. Не съм казала нищо неподходящо. Ако можех да се върна назад, сега, когато знам, че съм отстранена, може би щях да кажа тези неща по друг начин."

Макар да не разкри пред списанието какъв точно да е бил проектът, звездата от "The O.C." разкри само, че спонсорството й било отказано.

"Дори не съм имала възможност да се защитя", добави тя. "Чувствам, че това е дискриминация. Разплаках се."