Риана хвърли поглед на връзката си с бащата на децата й, A$AP Rocky.

Суперзвездата, която се появи на корица на сп. Interview, сподели как и кога е започнала да излиза с рапъра и през какво са преминали заедно през изминалите години. По нейни думи симпатиите им един към друг започнали още през 2011 г., когато съдбата ги събрала с общ проект - песента "Cockiness (Love It)".

Малко след това те отново работят заедно, този път по сингъл на A$AP Rocky - "Fashion Killa". В клипа участва Рири. В интервюто си тя каза, че това бил и моментът, в който станали и приятели. "Оттогава станахме много близки. Оказа се, че имаме еднакъв вкус за дрехи, музика, за изкуството като цяло."

Риана допълни, че в допълнение към това имали и общ приятелски кръг. "И двамата имаме едни и същи приятели. С времето, освен че често се засичахме, започнахме много да се подкрепяме един друг."

От думите й стана ясно, че двамата дълги години са имали само приятелски отношения, но това се променило през 2019 г. "Откакто се познаваме, все бяхме заети. Или аз, или той бяхме във връзка", каза Рири. "Разбира се, имало е моменти, в които сме излизали, когато сме били необвързани, но не искахме да започваме нещо сериозно, защото бяхме на такъв етап от живота си, че лесно можехме да си разбием един на друг сърцето."

Вижте снимки на Риана и A$AP Rocky >> 

Но пандемията ги сближила и тогава решили да дадат шанс на чувствата си. "COVID ускори нещата. Тогава прекарвахме много време заедно и стигнахме до извода, че ще е хубаво, ако създадем семейство. И двамата вече бяхме готови за това." Така днес музикантите се радват на двама сина - Ризза и Райът Роуз.

Риана допълни пред Interview, че самото решение да имат семейство е било нещо, за което дори не са говорили, но не съжаляват за избора си. "Синовете ни са най-хубавото нещо, което ни се е случвало."