Три месеца след сватбата актьорът Ричард Гиър (68) и съпругата му Алехандра Силва (35) очакват първото си общо дете. Двамата са заедно от три години. Актьорът вече има 18-годишен син Хоумър, а бизнесдамата - шестгодишно момченце на име Албърт.

Вижте снимки на двойката >>

Новината, която тръгна като слух преди седмици, вече е потвърдена от приближени източници пред испанска телевизия и пред ежедневника ABC, съобщават от "24 часа".

В понеделник Алехандра Силва публикува снимка в Инстаграм, за да отбележи три месеца от сватбата си с Гиър, но не спомена нищо за очакваното бебе.

"Днес се навършват три месеца от един много специален момент в нашия живот, момент, в който се радвахме не само да споделим щастието от нашата взаимна любов с близки и приятели, а и защото имахме възможността да изразим стремежите си за бъдещето. Стремежи да превърнем нашия духовен път в същността на съвместния ни живот. Да си помагаме по пътя към просветлението, поливайки семената на любовта, състраданието, щедростта, етиката, търпението, усилията, концентрацията и мъдростта към другия. Тъй като вървим по този път напред, ние сме изстрадали различните възходи и падения в живота, но се стремим да ги върнем в пътя на любовта, състраданието, радостта и уравновесеността", написа Алехандра.