Рики Мартин се появи на бляскаво събитие с 15-годишните си синове.

Певецът бе забелязан на премиера в Бевърли Хилс, а компания му правиха близнаците Валентино и Матео. Момчетата са от сурогатна майка, родени през 2008 г.

Валентино и Матео са далеч от светлината на прожекторите през последните години, така че присъствието им бе приятна изненада. От време на време самият Рики споделя снимки с тях, като последната му публикация е от лятото на 2023 г. от посещението им в Монако.

Пътуващи по света заедно с баща си, Матео и Валентино са известни и като най-големите му критици. "Те ми казват, когато имам по-слаби представления. Честни са и го оценявам", бе споделил Мартин в интервю пред изданието Access през 2020 г.

Грижовният баща има и дъщеря на 5 годинки, както и син на 4, които дели с бившия си съпруг Юън Йосеф. Подобно на по-големите си братя, двете деца също са родени чрез сурогатна майка, посочва сп. Hello!.

Запитан наскоро дали иска да има още деца в бъдеще, Рики коментира: "Мисля, че сме приключили. Обичам голямото си семейство. Те са моето сутрешно кафе."